23 / 04 / 2024

Elysium Art Şişli Eylül'de teslim edilecek!

Elysium Art Şişli Eylül'de teslim edilecek!

Elysium Art Şişli, 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimlere başlayacak. Sosyal imkanlarından otel konseptine, lokasyonundan ödeme koşullarına kadar birçok avantaj sunan Elysium Art Şişli, yatırımcılarına yüksek kira getirisi sağlayacak.



Ofton İnşaat’ın, mimari detaylarıyla konforlu bir yaşam sunan projesi Elysium Art Şişli, 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimlere başlayacak. Sosyal imkanlarından otel konseptine, lokasyonundan ödeme koşullarına kadar birçok avantaj sunan Elysium Art Şişli, yatırımcılarına yüksek kira getirisi sağlayacak.


Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat’ın, İstanbul’un kültür ve sanatla iç içe olan ilçesi Şişli’de inşa ettiği Elysium Art Şişli, Eylül ayında teslimlere hazırlanıyor. Bomonti Bira Fabrikası’nın renovasyonuyla İstanbul’da sanatın, müziğin ve eğlencenin gözde mekânı haline gelecek tarihi semtin yeni vizyonuna uygun Elysium Art Şişli, yüksek kira getirisiyle öne çıkıyor.


Tarihi Bomonti Bira Fabrikası ile sanatın yanı başında…

Elysium Art Şişli, şehir hayatının merkezinde restore edilerek, kültür-sanat ve eğlence dünyasının yeni üssü olacak 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan bölge, AVM, ofis, otel, kültür merkezi ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renovasyonu ile giderek değerleniyor.


Yüksek kira getirisine sahip daireler…

Yeni nesil sanatın kalbi Bomonti’de 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor. Alanları 67, 92 ile 74,87 metrekare arasında değişen rezidanslar, mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3+1 büyüklükte alana sahip olabilecek. Yüksek kira getirisine sahip dairelerin bulunduğu Elysium Art Şişli, Eylül’de sahiplerine teslim edilecek. 


İstanbul’un merkezi noktalarına farklı ulaşım alternatifleri sunan Elysium Art Şişli, Bomonti – Dolmabahçe Tüneli girişinin yanı başında ve Osmanbey Metro İstasyonu’na 7 dakika yürüme mesafesinde olmasının yanı sıra birçok ünlü alış veriş merkezinin ve çok sayıda özel hastanenin yanı başında konumlanıyor.


Haber Yeni Akit'te şöyle yer aldı;

Ofton İnşaat’ın, mimari detaylarıyla konforlu bir yaşam sunan projesi Elysium Art Şişli, 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimlere başlayacak. Sosyal imkanlarından otel konseptine, lokasyonundan ödeme koşullarına kadar birçok avantaj sunan Elysium Art Şişli, yatırımcılarına yüksek kira getirisi sağlayacak.

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat’ın, İstanbul’un kültür ve sanatla iç içe olan ilçesi Şişli’de inşa ettiği Elysium Art Şişli, Eylül ayında teslimlere hazırlanıyor. Bomonti Bira Fabrikası’nın renovasyonuyla İstanbul’da sanatın, müziğin ve eğlencenin gözde mekânı haline gelecek tarihi semtin yeni vizyonuna uygun Elysium Art Şişli, yüksek kira getirisiyle öne çıkıyor.


Yeni Akit 

Web: www.ofton.com.tr




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ofton İnşaat'ın Elysium Art Şişli Evleri, 2016'nın Eylül ayında teslim edilecek. Bomonti'de 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen Elysium Art, 214 rezidans ve 7 mağazadan oluşuyor. Evler, Bomonti Dolmabahçe Tüneli girişinin yanında ve Osmanbey Metro istasyonu'na 7 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. 



Posta



Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Ofton İnşaat'ın, İstanbul'un kültür ve sanatla iç içe olan ilçesi Şişli'de inşa ettiği Elysium Art Şişli, Eylül ayında teslimata hazırlanıyor. Bomonti Bira Fabrikası'nın renovasyonuyla İstanbul'da sanatın, müziğin ve eğlencenin gözde mekânı haline gelecek tarihi semtin yeni vizyonuna uygun Elysium Art Şişli, yüksek kira getirisiyle öne çıkıyor. 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor. Alanları 67, 92 ile 74,87 metrekare arasında değişen rezidanslar, mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3 + 1 büyüklükte alana sahip olabilecek. 



Yeni Yüzyıl


Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Ofton İnşaat'ın Elysium Art Şişli projesi, 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimlere başlayacak. Bomonti'de 20 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası'nın yanı başında 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor. Alanları 67,92 ile 74,87 metrekare arasında değişen rezidanslar, mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3+1 büyüklükte alana sahip olabilecek. 


Dünya


Haber Hürses'te şöyle yer aldı;

Ofton İnşaat’ın, mimari detaylarıyla konforlu bir yaşam sunan projesi Elysium ART Şişli, 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimlere başlayacak. Sosyal imkanlarından otel konseptine, lokasyonundan ödeme koşullarına kadar birçok avantaj sunan Elysium Art Şişli, yatırımcılarına yüksek kira getirisi sağlayacak. Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat’ın, İstanbul’un kültür ve sanatla iç içe olan ilçesi Şişli’de inşa ettiği Elysium Art Şişli, Eylül ayında teslimlere hazırlanıyor. Bomonti Bira Fabrikası’nın renovasyonuyla İstanbul’da sanatın, müziğin ve eğlencenin gözde mekânı haline gelecek tarihi semtin yeni vizyonuna uygun Elysium Art Şişli, yüksek kira getirisiyle öne çıkıyor.

 

Hürses


Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bomonti Bira Fabrikası’nın renovasyonuyla oluşturulacak sanat, müzik ve eğlence merkezi olması beklenen alanda yer alacak proje, 26 katlı tek bir blok olarak inşa ediliyor. Projede, 214 rezidans ve 7 ticari birim yer alıyor. Alanları 67, 92 ile 74,87 metrekare arasında değişen rezidanslar, 2+1 veya 3+1 büyüklükte alana sahip olabilecek. 


Ulaşım alternatifleri arasında yer alan Elysium ART Şişli, Bomonti  Dolmabahçe Tüneli girişinin yanında, metro istasyonu ile pek çok AVM ve hastaneye de komşu konumda bulunuyor.


Milliyet



Haber Ekonomi Gazetesi'nde şöyle yer aldı;

Ofton İnşaat'm, mimari detaylarıyla konforlu bir yaşam sunan projesi Elysium Art Şişli, 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimlere başlayacak. Sosyal imkanlarından otel konseptine, lokasyonundan ödeme koşullarına kadar birçok avantaj sunan Elysium Art Şişli, yatırımcılarına yüksek kira getirişi sağlayacak. Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul markalarından Ofton İnşaat'ın, İstanbul'un kültür ve sanatla iç içe olan ilçesi Şişli'de inşa ettiği Elysium Art Şişli, Eylül ayında teslimlere hazırlanıyor. Bomonti Bira Fabrikası'nın renovasyonuyla İstanbul'da sanatın, müziğin ve eğlencenin gözde mekânı haline gelecek tarihi semtin yeni vizyonuna uygun Elysium Art Şişli, yüksek kira getirisiyle öne çıkıyor.Elysium Art Şişli, şehir hayatının merkezinde restore edilerek, kültür-sanat ve eğlence dünyasının yeni üssü olacak 120 yıllık tarihi Bomonti Bira Fabrikası'nın yanı başında inşa ediliyor. Yatırımcıların da gözdesi konumunda olan bölge, AVM, ofis, otel, kültür merkezi ve kentsel dönüşüm çerçevesinde eski binaların renovasyonu ile giderek değerleniyor.

Ekonomi Gazetesi 


Haber Özgür Düşünce gazetesinde şöyle yer aldı;


Elysium Art Şişli, Eylül'de teslim

Ofton İnşaat'ın, mimari detaylarıyla konforlu bir yaşam sunan projesi Elysium Art Şişli, 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimlere başlayacak. 

Sosyal imkanlarından otel konseptine, lokasyonundan ödeme koşullarına kadar birçok avantaj sunan Elysium Art Şişli, yatırımcılarına yüksek kira getirişi sağlayacak. 

Bomonti'de 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor. 

TÜNELİN YANI BAŞINDA

Alanlan 67 ile 87 metrekare arasında değişen rezidanslar, 2+1 veya 3+1 büyüklüğe sahip. Dolmabahçe Tüneli girişinin yanı başında olan proje Osmanbey Metro istasyonu'na 7 dk yürüme mesafesinde bulunuyor. 


Özgür Düşünce



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


OFTON inşaat'ın projesi Elysium Art Şişli, 2016 yılı Eylül ayı itibarıyla teslimlere başlayacak. Bomonti'de 26 katlı tek bir blok olarak inşa edilen proje, 214 rezidans ve 7 ticari birimden oluşuyor. Alanları 67 ile 74 metrekare arasında değişen rezidanslar, mimari tekniği sayesinde 2+1 veya 3+1 büyüklükte alana sahip olabilecek. 


Vatan


Geri Dön