25 / 04 / 2024

Elysium Fantastic akıllı ev sistemi ile yapılıyor!

Elysium Fantastic akıllı ev sistemi ile yapılıyor!

Konut seçeneklerinin giderek arttığı bugünlerde, satın alacağınız evi seçmenin zor olduğu bir gerçek...



"Elysium Fantastic" projesi, OFTON İnşaatın İstanbul'a hediye ettiği yepyeni bir yaşam alanı. OFTON İnşaat konut sektöründeki tüm gelişmeleri yakından takip ediyor. Ve bugün size, yılların birikiminin getirdiği tecrübe ile böyle bir mimari başyapıtı sunmanın gururunu yaşıyoruz.

"Elysium Fantastic", İstanbul'un kalbi olarak adlandırılan Taksim'e çok yakın mesafede yer alıyor. Elysium Fantastic'de yaşayanlar Osmanbey metro istasyonuna 5 dakika ve Nişantaşı'na 10 dakikada yürüyerek varabilecekler. Dolmabahçe - Bomonti tüneli ile 30 dakikalık mesafe 5 dakikaya kadar inerken, Kağıthane - Piyalepaşa tünelinin hizmete girdiği bölgede çevreye ulaşım da 45 dakikadan 5 dakikaya indi.

Tamamen akıllı ev sistemi ile yapılmakta olup toplam 346 bölümden oluşan residence'ta 42 ile 285 metrekare aralığında 1+1 stüdyolarla 2+1, 3+1, dubleksler ve teraslı penthouse dairelere yer verilmiştir.

Elysium  Fantastik, yerden 52 metre yükseklikteki teras da bulunan havuz başında 360 derece İstanbul manzarasına karşı yüzme keyfi sunuyor.

Elysium Fantastic'de ev sahibi olmak isteyenler USD bazında vade farksız OFTON İnşaat'a borçlanabilir ya da anlaşmalı bankalardan cazip oranlarla uzun vadeli kredi kullanabiliyorlar.

Tel: ( 0212 ) 343 51 43
www.elysiumfantastic.com

[email protected]


Geri Dön