23 / 04 / 2024

Elysium Soul Beyoğlu, 20 ayda teslim edilecek!

Elysium Soul Beyoğlu, 20 ayda teslim edilecek!

Ofton İnşaat, İstanbul'un kozmopolit yerleşim bölgelerinden Beyoğlu'nda inşa edeceği yeni projesi Elysium Soul Beyoğlu'nu satışa çıkardı. Dairelerin metrekare fiyatları 9 bin -14 bin TL arasında...



Ofton İnşaat, İstanbul'un kozmopolit yerleşim bölgelerinden Beyoğlu'nda inşa edeceği yeni projesi Elysium Soul Beyoğlu'nu satışa çıkardı. 


80 - 90 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan Elysium Soul Beyoğlu'nda 225 bağımsız birim yer alacak. Dairelerin metrekare fiyatlarının 9 bin TL -14 bin TL arasında değişeceği projenin, 20 ayda teslim edilmesi hedefleniyor. 


Projenin tanıtım toplantısında konuşan Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, 2015 yılma hızlı başladıklarım belirterek "İlk olarak Anadolu Yakası'ndaki projelerimiz Elysium Elit Koşuyolu'nun ve sonrasında da Elysium Serenity Kandilli'nin lansmanlarını gerçekleştirdik. Bu süreçte geçtiğimiz yıl satışına başladığımız Elysium Art Şişli projesinde satışlarımızı sürdürdük. Bodrum'da Elysium Miramar Bodrum projesini başlattık. Gayrimenkul sektöründe 2015 yılının Elysium Soul Beyoğlu projesinin lansmanı ile kapatıyoruz" diye konuştu.


Yarısından fazlasını yabancılara satacak


"Elysium Soul Beyoğlu, yükseleceği bölgenin çehresini değiştirecek bir proje olacak" diyen Ofton inşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail H. Altun, modüler mimari tekniğiyle inşa edecekleri Elysium Soul Beyoğlu'nda 225 bağımsız birim yer alacağını aktardı. 1+0,1+1,2+1 ve bahçe katı ile çatı dublekslerin olduğu projede 4 ticari olan olduğunu kaydeden Altun, büyüklükleri 1000 m2'yi bulan alanların ise 16 milyon ile 25 milyon TL arasında satışa çıkacağını söyledi. Özellikle yatırımcıları hedefleyen projeye Ortadoğu'dan talep geldiğini ifade eden Altun, projenin yüzde 50 ila 60'ını yabancılara satmayı planladıklarını kaydetti. 


Dünya


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı
Ofton Beyoğlu’nda proje avına çıktı!


Elysium Soul Beyoğlu projesini satışa çıkaran Ofton İnşaat, Piyalepaşa-Dolapdere hattında yeni proje arayışına da girdi. Ofton, bölgenin 5 yıl sonra yeni bir çehreye dönüşeceğini öngörüyor.


Ofton İnşaat, 80-90 milyon lira yatırım yapmayı hedeflediği Elysium Soul Beyoğlu projesiyle Beyoğlu’ndaki varlığını güçlendiriyor. Daha önce Fransız Accor grubunun MGallery by Sofitel ve Ibis Grubu’nun Ibis Styles otellerini Taksim’e getiren Ofton, Piyalepaşa’nın ilk beş yıldızlı oteli olma özelliğine sahip Double Tree by Hilton’u da bölgeye getirmişti. Elsium markasıyla Bodrum’a da yatırım yapan Ofton, Elysium Soul Beyoğlu projesinde satışları başlattı. Metrekare satış fiyatlarının 9-14 bin lira arasında değiştiği proje, daha önce Bilgi Üniversitesi’nin kiracı olduğu bir parsel üzerinde hayata geçiriliyor. Proje, üniversitenin ilgili kısmının anlaşmasının biterek bölgeden çıkması ve kullanılmayan binalarının dönüşümüyle yükseliyor. 


20 ayda teslim edecek

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Altun, Beyoğlu’nda yer almaya devam edeceklerini belirtirken, “Burası 5 yıl sonra tanınmayacak hale gelecek. Bu gecekondu yapıları, şehrin merkezindeki, ulaşımın, her türlü imkanın ortasındaki bu yerden temizlenecek” dedi. 

Toplam 6 bin 610 metrekare alan üzerinde 225 bağımsız bölüm planlanan projenin 2017’de sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, projeden 250 milyon ciro beklediklerini kaydetti. Ofton İnşaat Finans Sistemi bünyesinde 12, 24, 36 ay 0 faizli ödeme seçeneğinin sunulduğu projede yer alan 4 adet biner metrekarelik dükkanlar ise 16-25 milyon lira arasında satılacak. 


Turizmde de iddialı

Şimşek, 2016 yılıyla birlikte gayrimenkul sektörünün siyasi ve ekonomik istikrarın da ışığında beklenen seviyelere gelip aşacağını tahmin ettiklerini anlatarak, “Bu yıl ilk olarak Elysium Elit Koşuyolu’nun ve sonrasında da Elysium Serenity Kandilli’nin lansmanlarını gerçekleştirdik. Geçtiğimiz yıl satışına başladığımız Elysium ART Şişli projesinde satışlarımızı sürdürdük. Bodrum’da Elysium Miramar Bodrum projesini başlattık” dedi.   

Turizm sektöründe de büyümek istediklerini belirten Altun ise, “DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa, ağustos ayında hizmet girdi. Daha önce ülkemizde faaliyet göstermeyen Accor Grubu’nun özel koleksiyon markalarından MGallery by Sofitel ve Ibis Styles Türkiye’ye ilk kez adım attı” diye konuştu. 

Milliyet



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Beyoğlu'nda temelini attığı Elysium Soul Beyoğlu'nu satışa çıkaran Ofton İnşaat, Piyalepaşa- Dolapdere hattında yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Şirket, 5 yıl sonra bölgenin çehresini değiştirmeyi hedefliyor

Ofton, Beyoğlu'nda inşaatına başladığı Elysium Soul Beyoğlu projesini satışa çıkardı. Metrekare satış fiyatlarının 9-14 bin lira arasında değiştiği proje, daha önce Bilgi Üniversitesi'nin kiracı olduğu bir parsel üzerinde hayata geçiriliyor. Şirket, 80-90 milyon liralık yatırım yapmayı hedeflediği projenin ardından bölgede yeni arayışlara girdi. Daha önce Fransız Accor grubunun MGallery by Sofitel ve Ibis Grubu'nun Ibis Styles otellerini Taksim'e getiren Ofton, Piyalepaşa'nın ilk beş yıldızlı oteli olma özelliğine sahip Double Tree by Hilton'u da bölgeye getirmişti. 


5 YILDA ÇEHRESİ DEĞİŞECEK 

Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı İsmail Altun, bölgede yer almaya devam edeceklerini belirtirken, "Burası 5 yıl sonra tanınmayacak hale gelecek. Tüm bu gecekondu yapıları, şehrin merkezindeki, ulaşımın, her türlü imkânın ortasındaki bu yerden temizlenecek" dedi. Toplam 6 bin 610 metrekare alan üzerinde 225 bağımsız bölüm olarak planlanan projenin 20 ayda sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor. Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eş Başkanı Yusuf Şimşek, yılı lansmanla kapattıklarını belirterek, projeden 250 milyon ciro beklediklerini kaydetti. Ofton İnşaat Finans Sistemi bünyesinde 12, 24, 36 ay sıfır faizli ödeme seçeneğinin sunulduğu projede yer alan 4 adet biner metrekarelik dükkânlar ise 16-25 milyon lira arasında satılacak. 


TURİZME ODAKLANDI 

Şimşek, 2016 yılıyla birlikte gayrimenkul sektörünün siyasi ve ekonomik istikrarın da ışığında beklenen seviyelere gelip aşacağını tahmin ettiklerini anlatarak, "Bu yıl ilk olarak Anadolu Yakası'ndaki projelerimiz Elysium Elit Koşuyolu'nun ve sonrasında da Elysium Serenity Kandilli'nin lansmanlarını gerçekleştirdik. Bu süreçte geçtiğimiz yıl satışına başladığımız Elysium Art Şişli projesinde satışlarımızı sürdürdük. Bodrum'da Elysium Miramar Bodrum projesini başlattık" dedi. Gayrimenkul sektörünün beklenenin üzerinde büyümesini sürdüreceğine inandıklarını anlatan İsmail Altun, turizm sektöründe de büyümek istediklerini dile getirdi. Altun, "Piyalepaşa'nın ilk beş yıldızlı oteli olma özelliğine sahip DoubleTree by Hilton İstanbul Piyalepaşa, ağustos ayında hizmet girdi. Daha önce ülkemizde faaliyet göstermeyen Accor Grubu'nun özel koleksiyon markalarından MGallery by Sofitel ve Ibis Styles, Ofton İnşaat farkı ile Türkiye'ye ilk kez adım attı" diye konuştu. 


Haber Habertürk'te şöyle yer aldı;

Ofton İnşaat, İstanbul Beyoğlu’nda inşa edeceği yeni projesi Elysium Soul Beyoğlu’nu satışa çıkardı. Toplam 6 bin 610 metrekare alan üzerine inşa edilecek projenin 20 ayda teslim edilmesi planlanıyor. Ofton İnşaat Yönetim Kurulu Eşbaşkanları Yusuf Şimşek ve İsmail H. Altun, lansmanla ilgili düzenledikleri basın toplantısında Elysium Soul Beyoğlu projesinin yatırım maliyetinin 80-90 milyon TL olacağını ifade etti.

Altun, bölgenin taşıdığı kültürel ve tarihi birikimden esinlenerek Soul olarak adlandırdıkları Elysium Soul Beyoğlu’nda dairelerin metrekare fiyatlarının 9 bin TL ila 14 bin TL arasında değişeceğini kaydetti. 2017 yılında teslim edilmesi planlanan Elysium Soul Beyoğlu projesi modüler mimari tekniğiyle inşa edilecek. Proje 1+0, 1+1, 2+1 ve bahçe katı ile çatı dubleksleri olmak üzere toplam 225 bağımsız birimden oluşacak.

‘2015 BİZİM İÇİN ÇOK VERİMLİ BİR YIL OLDU’

Şimşek de, 2015 yılının ağırlıklı olarak gayrimenkul ve turizmde yatırım yapan Ofton İnşaat için çok verimli geçtiğini söyledi. Şimşek, “Elysium Elit Koşuyolu ve Elysium Serenity Kandilli’nin lansmanlarını gerçekleştirdik. Elysium Miramar Bodrum projesini başlattık. Yılı Elysium Soul Beyoğlu projesinin lansmanı ile kapatıyoruz” dedi.


Habertürk 


Geri Dön