29 / 03 / 2024

Emaar 'dan Ağaoğlu 'na 5 milyon dolarlık teklif!

Emaar 'dan Ağaoğlu 'na 5 milyon dolarlık teklif!

Gerçekleştireceği iki projenin reklam filminde oynayan Ali Ağaoğlu"na bir teklif de Dubaili Emaar"ın Türkiye ofisinden geldi...



Emaar"ın CEO"su Ozan Balaban, Ali Ağaoğlu"na yeni başlayacakları Libadiye projesinin reklam filmlerinde oynamasını teklif etti. Ali Ağaoğlu ise œ5 milyon dalar öderseniz neden olmasın yanıtını verdi. Emaar dosya üzerine çalışıyor. Balaban fiyatı yüksek buldu. Yine de konuyla ilgili Dubai"den görüş bekliyor. Dubai"den onay gelirse Ali Ağaoğlu reklamlarda oynayacak.

Kendi şirketinden oynadığı her reklam için 1 milyon dolar aldığını belirten Ali Ağaoğlu, œHer reklam filmi için 3 milyon dolar istemiştim. Bizim şirketin yöneticileri sıkı pazarlıkçı. CEO"muz Hasan Rahvalı pazarlıkta Kayserilileri geçer. Kardeşim Hüseyin"in lakabı da ˜sünnetçi"¦ İkisi de sıkı pazarlık yapar. Benim gibi bir adamı bile 1 milyon dolara ikna ettiler. Tabi kendi şirketim için olunca biraz taviz verdim dedi.
 
şžimdiye kadar 10 civarında reklam teklifi aldığnı anımsatan Ağaoğlu, œSİNPAşž"tan 2 milyon dolar istedim. Fi-Yapı"dan 3 milyon dolar. Emaar"dan ise 5 milyon dolar. Projenin büyüklüğü, lokasyonu, yapımcı şirket gibi önemli etkenler var. şžimdiye kadar en az parayı bir tekstil şirketin istedim. Paris Hilton ile birlikte oynamamız gündemde. 1 milyon dolara razı oldum. Orada Paris Hilton faktörü olduğu için indirim yaptım. Sonuçta hangi firmanın reklamında oynarsam oynayayım eğitim kazanacak. Reklamlardan kazanacağım parayla okul yaptırmaya devam edeceğim diye konuştu.

Emaar"ın senoryosu Ozan Balaban"dan
 
Emaar reklam filminin senaryosu Ozan Balaban"dan. Ağaoğlu ekrana gelecek ve œTürkiye"nin kralı benim. Bunlar da dünyanın kralı. Gelmişler buraya, bir bakalım ne yapacaklar diyecek.

Basında yer alan diğer haberler:


Reklam yıldızı Ağaoğlu, Dubaili Emaar'la 5 milyon doların pazarlığına oturdu

 

Rakipleri 'reklamımızda oyna' dedi, Paris Hilton'a sıcak baktı

 

- Kendi şirketi için reklamda oynayan Ali Ağaoğlu'na rakipleri Emaar, Sinpaş ve Fi Yapı'dan teklif var. Ağaoğlu, kapıyı 5 milyon dolardan açıyor. Ancak tekstilci bir firma, Paris Hilton ile rol arkadaşlığı teklif edince, Ağaoğlu, 1 milyon dolara 'olur' dedi

 

Ağaoğlu şžirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kendi şirketi ve projesinin reklam filmlerinde rol üstlenince teklif üstüne teklif almaya başladı. şžu anda aldığı 10 teklifi değerlendirme aşamasında olan Ağaoğlu, Milliyet gazetesinin geçtiğimiz günlerde sektörün önde gelen tüm isimlerini buluşturduğu toplantı sırasında da, 'Sektör tıkanmaz. Ama böyle bir şey olursa parayı verin sizin reklamlarınızda da oynarım' demişti. Ağaoğlu'na yapılan 10 teklif arasında emlak sektöründen olduğu kadar moda dünyasından da etkili isimler yer alıyor.

 

Hilton ile aynı karede

Ali Ağaoğlu, bu 10 teklif arasında kendisini en çok etkileyenin Paris Hilton ile aynı karede yer almaları için bir tekstil firmasından yapılan teklif olduğunu belirtirken, firmanın ismini açıklamak istemedi. Paris Hilton ile aynı karede oynamak için 1 milyon dolara razı olduğunu açıklayan Ağaoğlu, 'şžimdiye kadar en az parayı bu şirketten istedim. Paris Hilton ile birlikte oynamamız gündemde. 1 milyon dolara razı oldum. Orada Paris Hilton faktörü olduğu için indirim yaptım. Sonuçta hangi firmanın reklamında oynarsam oynayayım eğitim kazanacak. Reklamlardan kazanacağım parayla okul yaptırmaya devam edeceğim diye konuştu.

 

Emaar'ın CEO'su fiyatı yüksek buldu

Ali Ağaoğlu'nun en yüksek rakam istediği şirket ise dünyanın en yüksek binası olarak nitelendirilen Burc Dubai'nin de yapımcısı olan Dubaili gayrimenkul geliştirme şirketi Emaar oldu. Türkiye gayrimenkul piyasasına dört yıl önce giren ve 750 milyon dolara   İstanbul Büyükçekmece'de gerçekleştirdiği Toskana Vadisi ile ismini duyuran Emaar Türkiye'den 5 milyon dolar istediğini açıklayan Ağaoğlu, 'Emaar CEO'su Ozan Balaban, yeni başlayacakları Libadiye projesi için reklam filminde oynamamı teklif etti. Ben de' 5 milyon dolar öderseniz, neden olmasın' yanıtını verdim.'

CEO Balaban ise fiyatı yüksek bulduğunu, ama yine de üzerinde çalıştıkları bu dosya için şirketin merkezi Dubai'den görüş beklediklerini ifade etti. Balaban'ın açıklamalarına göre, Dubai'nin onay vermesi halinde Ali Ağaoğlu ile reklam filminin çekinmine hemen başlanacak.

 

Sinpaş ve Fi-Yapı'dan da teklif aldı

Ayrıca, emlak sektörünün oyuncularından Sinpaş ve Fi-Yapı'dan da teklif alan Ağaoğlu, Sinpaş'tan 2 milyon dolar isterken, Fi-Yapı'dan ise 3 milyon dolar istedi. Ağaoğlu, fiyatlar arasındaki farklılığı projenin büyüklüğü, lokasyonu, yapımcı şirket gibi etkenlerle açıklıyor. Ali Ağaoğlu, kendi şirketinden oynadığı her reklam için 1 milyon dolar alıyor. Aslında bu rakamın daha yüksek olması gerektiğini vurgulayan Ağaoğlu, şöyle konuştu:

œHer reklam filmi için 3 milyon dolar istemiştim. Bizim şirketin yöneticileri sıkı pazarlıkçı. CEO"muz Hasan Rahvalı pazarlıkta Kayserilileri geçer. Kardeşim, Ağaoğlu şžirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı  Hüseyin Ağaoğlu'nun lakabı da ˜sünnetçi." İkisi de sıkı pazarlık yapar. Benim gibi bir adamı bile 1 milyon dolara ikna ettiler. Tabii, kendi şirketim için olunca biraz taviz verdim dedi.

 


SENARYO HAZIR

Emaar CEO'su Ozan Balaban, Ali Ağaoğlu'nun 5 milyon dolarlık oyunculuk ücretini yüksek bulmuş olsa da şimdiden reklam filminin senaryosunu hazırladı. şžirketin İstanbul Libadiye'de yer alacak projesi için senaryoyu da CEO Balaban hazırladı. Senaryoya göre,   Ağaoğlu ekrana gelecek ve œTürkiye"nin kralı benim. Bunlar da dünyanın kralı. Gelmişler buraya. Bir bakalım. Ne yapacaklar diyecek.

Bu arada Dubaili şirketin çamlıca Libadiye'de yapacağa proje alışveriş merkezi, otel, ofis ve 1150 daireden oluşuyor. Emaar, projeyi yapacağı 73 dönümlük araziye 402.7 milyon dolarlık ödeme yapmıştı.

KİMLERDEN TEKLİF VAR, AĞAOĞLU NE İSTEDİ
Aslında Ali Ağaoğlu'na toplam 10 teklif gelmiş durumda. Bunlar içinde ciddiye aldığı tekliflerin sayısı ise dört. İşte o teklifler.

şžirket     Ağaoğlu'nun istediği rakam

Tekstil şirketi*   1.000.000

Sinpaş   2.000.000

Fi Yapı 3.000.000

Emaar Türkiye 5.000.000

*: İsmini açıklamak istemiyor. Ama filmde Paris Hilton da rol alacak.


Geri Dön