26 / 04 / 2024

Emaar Square’in ofislerinde kiralamalar başlıyor!

 Emaar Square’in ofislerinde kiralamalar başlıyor!

Alışveriş merkezi, ofis, otel ve rezidanstan oluşan karma kullanım projesiyle altı ödül alan Emaar Square’in 48 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ofislerinde kiralamalar başlıyor.



Dünyanın önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan ve dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa, dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi The Dubai Mall gibi ikonik projelere imza atan Emaar’ın Türkiye iştiraki Emaar Türkiye’nin, şehrin kalbinde yer alan Emaar Square projesinde yer alan ofislerde kiralamalar başlıyor.


Alışveriş merkezi, ofis, otel ve rezidanstan oluşan karma kullanım projesiyle altı ödül alan Emaar Square’de, tek katta 1.453 metrekare ve 4.000 metrekare büyüklüğünde ofis imkânı sağlanırken, brüt 48 bin metrekare kiralanabilir alanı, ofislerinde de Emaar konforunun yanı sıra A sınıfı ofis kavramını yaşamak isteyenleri bekliyor. Emaar Square Ofis, İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak Emaar Sqaure Mall’a da direkt geçiş imkânı sağlarken, aynı zamanda Emaar Square projesi içinde yer alan The Address Residence İstanbul ve The Address Hotel’in kiralanabilir daireleri, işine yakın olmak isteyen iş insanlarının hayatını kolaylaştırıyor.


İstanbul’un en gözde semtlerinden Çamlıca’da projelendirilen Emaar Square ofis binaları, çalışanların A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek 490 mağazanın yer aldığı Türkiye’nin en büyük AVM’sine direrkt giriş imkanı sağlarken, aynı zamanda Emaar Square Mall’daki 105 restoran da hayatı kolaylaştıran bir konfor sunuyor.


Ayrıca kentin ana arter ve bağlantı yolları üzerinde, Bağdat Caddesi'ne 4, Kadıköy'e 5,5, Beşiktaş'a 10 ve Taksim'e 11 kilometre mesafede bulunuyor. Emaar Square, Boğaziçi Köprüsü'ne 7, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 17 kilometre ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na 25 kilometre mesafede yer alırken, Yeni Havaray projesi ile metro ve metrobüs bağlantı noktalarına direkt erişim sağlanabiliyor.


Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul’un yeni finans merkezinin Anadolu Yakası’nda olması ve Avrupa Yakası’na geçişte büyük kolaylık sağlaması beklenen Avrasya Tüneli’ne kolay erişim özellikleri, projenin merkezi konumu nedeniyle tercih edilmesini sağlıyor.



Haber Milliyet'te şöyle yer aldı;


Dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa, dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi The Dubai Mall gibi ikonik projelere imza atan Emaar’ın Türkiye iştiraki ‘Emaar Türkiye’nin, Emaar Square projesinde yer alan ofislerde kiralamalar başlıyor.


Alışveriş merkezi, ofis, otel ve rezidanstan oluşan karma kullanım projesiyle altı ödül alan Emaar Square’de, tek katta 1453 metrekare ve 4 bin metrekare büyüklüğünde ofis imkanı sağlanırken, brüt 48 bin metrekare kiralanabilir alan yer alıyor. Emaar Square Ofis, İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak Emaar Sqaure Mall’a da direkt geçiş imkanı sağlıyor. 


Milliyet 

www.emaar.com.tr



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Emaar'ın Türkiye iştiraki Emaar Türkiye'nin, Çamlıca'da inşa ettiği Emaar Square projesinde yer alan ofislerde kiralamalar başlıyor. Alışveriş merkezi, ofis, otel ve rezidanstan oluşan karma kullanım projesiyle altı ödül alan Emaar Square'da, tek katta bin 453 metrekare ve 4 bin metrekare büyüklüğünde ofis imkânı da sağlanıyor. Emaar Square'de yaklaşık bin konut, 48 bin metrekarelik ofis, The Address Otel, AVM ve su altı hayvanat bahçesi bulunuyor.



Sabah



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DÜNYANIN önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan ve dünyanın en yüksek binası Burj Khalifa, dünyanın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi The Dubai Mail gibi ikonik projelere imza atan Emaar'ın Türkiye iştiraki Emaar Türkiye'nin, Çamlıca'daki Emaar Square projesinde yer alan ofislerde kiralamalar başlıyor. Alışveriş merkezi, ofis, otel ve rezidanstan oluşan karma kullanım projesi Emaar Square'de, tek katta 1.453 metrekare ve 4 bin metrekare büyüklüğünde ofis imkanı sağlanırken, projenin tamamında brüt 48 bin metrekare kiralanabilir alan yer alıyor. 


AVM ile bağlantılı 

Emaar Square ofis binalarından, çalışanların Adan Z'ye tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek 490 mağazanın yer aldığı Türkiye'nin en büyük AVM'sine direkt giriş imkanı da sağlanıyor. Sabiha Gökçen Havalimanı, İstanbul Finans Merkezi ve Avrupa yakasına geçişte kolaylık sağlaması beklenen Avrasya Tüneli'ne kolay erişim özellikleri, projenin merkezi konumu nedeniyle tercih edilmesini sağlıyor. 


Vatan



Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


EMAAR Türkiye'nin, Çamlıca'da hayata geçirdiğı Emaar Square'deki ofislerde kiralama başlıyor. Alışveriş merkezi, ofis, otel ve rezidanstan oluşan projede 48 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ofisler yer alıyor. Projede, tek katta 1.453 ve 4 bin metrekare büyüklüğünde ofis imkânları sağlanıyor. Emaar Square Ofis, 490 mağazalık Emaar Square Mall'ada direkt geçiş imkânı sağlarken, proje içindeki The Address Residence İstanbul ve The Address Hotel'iıı kiralanabilir daireleri, işine yakın olmak isteyenlerin hayatını kolaylaştırıyor. 


Hürriyet


Geri Dön