23 / 04 / 2024

Emekli maaşı olanlara büyük müjde! 20 günde tam 3.500 TL fark! Başvuran hemen alıyor! Acil bakın!

Emekli maaşı olanlara büyük müjde! 20 günde tam 3.500 TL fark! Başvuran hemen alıyor! Acil bakın!

Bankaların son zamanlarda emekliler için duyurduğu promosyon rakamları emekli vatandaşları da harekete geçirdi. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu konuyla ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar...



‘TAKİBE DÜŞMÜŞ EMEKLİLERİN MAAŞLARI HACZEDİLEMEZ’

Önemli bir hususun da borcundan ötürü takibe düşmüş olan emeklilerin maaşlarının hukuken haczedilememekle beraber promosyon, bayram ikramiyesi ve benzeri ek gelirlere el konulabileceğini kaydetti.

‘4 BİN LİRA OLAN PROMOSYON 20 GÜNDE 7 BİN 500 LİRAYA REVİZE EDİLDİ’

Emekliler için yaptığı açıklamada "Araştırmalarını sürdürsünler en yüksek meblağı yatıran bankaya yönelsinler." diyen Aydın Ağaoğlu, kendisinin görüştüğünü ve 20 Temmuz tarihinde kendisine 4 bin TL verdiklerini söyleyerek, "Ben de yapılandırdım. Şimdi tekrar müracaat ettiğimde 7 bin 500 lira olarak revize edildi. 20 gün oldu daha 7 bin 500 lira olarak revize edildi." diye konuştu.

PROMOSYON ÜCRETİ ALMAK İSTEYEN EMEKLİLERE TAVSİYELERİNİZ NEDİR?

Emekli araştırsın internet çağındayız. Emekli promosyonunu hangi banka ne kadar veriyor diye. En yüksek meblağı veren bankaya taşımak üzere başvursunlar. Diğer banka ben senin müracaatını almıyorum derse hem BDDK hem de Rekabet Kurumu’na şikayette bulunsunlar.

Bir de sen bizden kredi çektin emekli maaşını taşıyamazsın diyen bankalar var taşımak istediği banka da maaş hesabını kendisine almıyorsa her ikisine birden Rekabet Kurumu ve BDDK’ya şikayet etsinler emekli maaşı teminat gösterilerek kredi verilemez emekli maaşını haczi mümkün değildir."

Emeklilere son dakika müjdesi! ING Türkiye emeklilere 8.250 TL promosyon veriyor! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

Emeklilere 8 bin 250 TL promosyon! İpi koparıp gelen bankalar çıldırdı! Hemen bakın!

SSK, Emekli Sandığı, Bağ-Kur emeklilerine son dakika müjdesi! 1 Ocak 2023 maaş zammı açıklandı! Hemen buraya bakın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön