24 / 04 / 2024

Emekli maaşlarında sır perdesi aralandı! Yüzde 40 iddiası gerçek mi?

Emekli maaşlarında sır perdesi aralandı! Yüzde 40 iddiası gerçek mi?

Yeni yılda emekli zammı ne kadar olacak, belli oldu mu? 2023 Emekli maaşı zam oranı kaç olur? Emekli vatandaşlar, en düşük ve en yüksek emekli maaşı kaç TL olur?



Her sene olduğu gibi bu yıl da emekli maaşına zam konusu en çok merak edilen konlar arasında yer aldı. Yeni yıl öncesinde her geçen gün gelişmeleri yakından takip etmek isteyen emekli vatandaşlar, Emekli maaşı zammı ne kadar olacak? 2023 Emekli zam oranı ne zaman belli olur sorularına cevap arıyor.

EMEKLİ ZAMMI 2023 NE ZAMAN BELLİ OLACAK? 

Emekli maaşlarında sır perdesi aralandı! Yüzde 40 iddiası gerçek mi?

TÜİK ekim ayı enflasyon oranının açıklanması ile birlikte maaş zamları netleşmeye başlıyor. Kesim zam oranı kasım ve aralık ayının verilerinin açıklanmasıyla netleşecek.

EMEKLİ MAAŞI ZAM ORANI 2023 NE KADAR OLUR? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön