25 / 04 / 2024

Emekli promosyonlarına depdev zam yapacaklar! Tüm gözler Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'ta

Emekli promosyonlarına depdev zam yapacaklar! Tüm gözler Vakıfbank, Ziraat ve Halkbank'ta

Vatandaşlar emekli promosyonu konusunda kamu bankalarından dev bir zam bekliyor. Şu anda tüm gözler kamu bankalarına çevrilmiş durumda.



Promosyon kampanyalarında gelişmeler yakından takip ediliyor. Emekliler bu yıl başlayan promosyon ödemelerini takip ederken, kamu bankaları harekete geçti. Birçok banka promosyon ödemelerini 10 bin TL’ye yakın yükseltti.

NEREDEYSE 3 KATI BİR ÖDEME YAPMALARI GÜNDEMDE

Hemen hemen bütün özel bankalar promosyon ödemelerini emekliler için yükseltti. Bu sefer de gözler kamu bankalarına çevrildi. Kamu bankalarının bu kampanyalar sebebi ile müşteri kaybetmesi sonrasında çalışmalar başlatıldı. Buna göre emeklilere sağlanacak olan promosyon ödemesinin 28 Ekim’de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.

Bu doğrultuda emeklilere ödenecek olan promosyon rakamlarının 10 bin TL’yi aşması bekleniyor. Devlet bankalarında ki promosyon rakamlarının da yükselmesi ile birlikte özel bankalar emekli müşterileri için 20 bin TL ödemeye hazır. Bu doğrultuda bankaların yarışı en çok emekliye yaracak.

Gelen son bilgiye göre 28 Ekim tarihine kadar kamu bankaları tarafından promosyon ödemelerinin duyurulması bekleniyor. Bankalar emekli aylıklarının 3 katı kadar promosyon ödemesi yapması gündemde olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön