25 / 04 / 2024

Emekli promosyonlarında yeni gelişme! 3500 lira dahil edilecek

Emekli promosyonlarında yeni gelişme! 3500 lira dahil edilecek

Emekli promosyon ödemeleri ile ilgili yeni haberler geliyor. Emekli maaşlarına gelen zam sonrası bankalar tek tek promosyon haberlerini duyuruyor. Açıklanan rakamlara göre promosyon ödemeleri 7 bin 500 liranın üzerine kadar yükseldi.



Emekli aylıklarında yapılan zam sonrası bankalar da hareketlendi. Emeklilerin kendi müşterisi olmasını isteyen ya da hali hazırda olan müşterileri elde tutmak isteyen bankalar, promosyon ödemelerinde ciddi artışa gidiyor. Son rakamlara göre bazı bankalarda, emekli maaşının da seviyesine göre promosyon ödemeleri 7 bin 500 liranın üzerine yükseldi. Bu imkanlardan sadece mevcut emekliler değil, yeni emekliler de yararlanıyor. Özel bankaların sunduğu kampanya ağustos sonuna kadar sürecek.

Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu son 20 günde bankaların 4 bin lira olan promosyonlarını 7.500 liraya çıkardıklarını ifade ediyor. İşte promosyon ödemeleriyle ilgili bilinmeyenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön