20 / 04 / 2024

Emekli promosyonlarında yeni gelişme! Ödeme miktarları yükseltilecek

Emekli promosyonlarında yeni gelişme! Ödeme miktarları yükseltilecek

Emeklilerin promosyon ödemeleri için beklediği gün geldi. 19 banka tarafından emekliler için verilen promosyonlarda taban tutarları 1 Kasım Salı gününden itibaren artırılacak. Bankaların yeni kampanyalarını da önümüzdeki günlerde duyurulacak.



Emeklilere verilen promosyon ödemeleri artacak. Asgari ücret, EYT, sözleşmelilere kadro, memur ve emekli maaşlarına zam konularının gündemde olduğu dönemde promosyon ödemelerinde de kritik viraja giriliyor. Milli Eğitim Bakanlığı, promosyon ödemelerini 8 kat fazla artırarak 25 bin 500'e yükseltirken, Kamu Denetçiliği Kurumu (KDK), yüzbinlerce çalışanı sevindirecek promosyon kararı geldi. Tüm kamu kurumlarına örnek oluşturacak kararında KDK, “mevcut promosyon sözleşmelerini güncelleyin” tavsiyesi geldi.

Bir güzel haber de emekliler için geldi. Banka promosyonunda emekliler için taban tutarlar 1 Kasım Salı yarından itibaren yükseltilecek ve bankalar yeni kampanyalarını duyurulacak. Peki yeni banka promosyonundan kimler nasıl yararlanacak? Banka promosyonları emekliler için kaç TL olacak? İşte tüm ayrıntılar...

EMEKLİ BANKA PROMOSYONLARI YÜKSELİYOR
Milyonlarca emeklini yakından takip ettiği banka promosyonlarında yeni döneme giriliyor. SGK emeklilere ödenecek en düşük promosyon tutarlarını güncelledi.

Buna göre emekli aylığı 3 bin 500 TL'ye kadar olanlara 3 bin TL, 3 bin 500-7 bin 500 lira arası olanlara 3 bin 500, 7 bin 500-10 bin lira arası olanlara 4 bin 500, 10 bin liradan fazla olanlara ise 5 bin lira asgari promosyon ödemesi yapılacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön