23 / 04 / 2024

Emekli promosyonu bitti bunlar başladı! Akbank az önce resmi promosyon miktarını açıkladı

Emekli promosyonu bitti bunlar başladı! Akbank az önce resmi promosyon miktarını açıkladı

Emeklilere verilen promosyonların yavaş yavaş bitmesiyle birlikte bankalar müşterilerini kendilerine bağlamak adına yeni kampanyalar yapmaya başladı. Bu kampanyalardan birini de Akbank yapıyor.



Türkiye'de bir dönem daha hayli ilginç ekonomik gelişmelerle geçip gitmeye devam ediyor. Ülkemizde geçtiğimiz aylarda başlayan emekli promosyon furyası  büyük bi etki yarattı. Emekli vatandaşlar ve yakınları aylardan bu yana en büyük promosyon miktarını alabilmek için neredeyse birbirleriyle yarıştılar. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön