08 / 12 / 2025
fuzul

Emekli promosyonu bitti bunlar başladı! Akbank az önce resmi promosyon miktarını açıkladı

Emekli promosyonu bitti bunlar başladı! Akbank az önce resmi promosyon miktarını açıkladı

Emeklilere verilen promosyonların yavaş yavaş bitmesiyle birlikte bankalar müşterilerini kendilerine bağlamak adına yeni kampanyalar yapmaya başladı. Bu kampanyalardan birini de Akbank yapıyor.


1.2 milyon TL'ye 190 metrekare net tarla! 600.000 TL peşin! 50.000 taksitle! Son 7 parsel!.


AKBANK KOLLARI SIVADI

Emekli promosyonlarının yavaş yavaş bitmeye başlamasının ardından müşterilerini kaybetmek istemeyen bankalar da harekete geçti. Akbank, mevcut müşterileri için yeni bir kampanya hazırladı. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com’da yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön