23 / 04 / 2024

Emekli promosyonu hesabı karıştı! Emekliler üzülecek, Ziraat Bankası az önce açıkladı! Kalbi olan bakmasın

 Emekli promosyonu hesabı karıştı! Emekliler üzülecek, Ziraat Bankası az önce açıkladı! Kalbi olan bakmasın

Ziraat Bankası 2500 TL emekli aylığı olanlara 650 TL promosyon veriyoru. Son kampanyada herkese 750 TL hediye verilmesi emeklileri üzdü. İşte kampanyanın detayları...



EK OLARAK VERİLİYOR

Bankkart’ın kredi kartı veya banka kartı özelliği ile TATİLSEPETİ’den tek seferde yapılacak 7.500 TL ve üzeri, peşin veya taksitli işlemlere 750 TL Bankkart Lira verileceği belirtilen duyurunun devamında kampanya 22 Ağustos – 22 Eylül 2022 tarihleri arasında geçerli olduğu paylaşıldı.

Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanabildiği ifade edilen duyurunun devamında SMS ile kampanyaya katılmak için TATİLSEPETİ yazıp 4757 ‘ye SMS gönderilmesi gerektiği vurgulandı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön