26 / 04 / 2024

Emekli sakın şimdi olmayın, o dilekçeyi elinizden hemen bırakın

Emekli sakın şimdi olmayın, o dilekçeyi elinizden hemen bırakın

Emekli olmayı planlayan vatandaşlarla ilgili çok önemli bir uyarı geldi. 3600 ek göstergenin 15 Ocak 2023'te yürürlüğe gireceği ve ek göstergeden faydalanmak isteyenlerin beklemesi gerektiği belirtildi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gerçekleştirdiği konuşmada milyonlarca memur ve emeklinin merakla beklediği 3600 ek gösterge müjdesini açıkladı. Buna göre ek göstergede 600 puanlık artışa gidildi. Bu da emekli ikramiyelerinde zam anlamına geliyor. 

DİKKAT ÇEKEN BİR DETAY VAR

Habertürk'te yer alan habere göre bu konuda dikkat çeken bir detay mevcut. 3600 ek göstergeden yararlanmak isteyenlerin yapması gereken çok basit bir hareket var. O da emeklilik dilekçesini usul usul masaya bırakmak. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön