19 / 04 / 2024

Emeklilere anında çıkarıp 50 bin TL verecekler! Ziraat, Vakıfbank, Halkbank'tan kaçırılmayacak fırsat

Emeklilere anında çıkarıp 50 bin TL verecekler! Ziraat, Vakıfbank, Halkbank'tan kaçırılmayacak fırsat

Ekonomide yaşanan sıkıntıların ardından vatandaşlar da kaynak arayışına girdi. Kamu bankaları ise vatandaşların kaynak arayışlarını gidermek adına çok önemli bir hizmeti devreye soktu.



Emekliye başvuru yaparak 50 bin TL ödeme verileceği belirtilerek başvuru yapan emeklilerin maaşlarını ilgili bankadan alıyor olması gerektiği ifade edildi. Nakit isteyenlere duyuru yapıldı ve emekli maaşı alan kişiler hemen anında ödeme aldığı belirtilirken 50 bin TL kredi başvurusu yapacak olan kişiler, uygun faizlerle ödenecek olan bu kredilerde şartlara uygun olarak başvuru yapması durumunda düşük faizli krediden yararlanabileceği bildirildi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank yani kamu bankaları tarafından başlatılan bu kampanyalara başvuru yapılabilir.  

ANINDA 50 BİN TL VERECEKLER

Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan kişiler 50 bin TL kredi imkanı sağlanacak. Nakit kredi kampanyasına katılarak 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli Kredi imkanından faydalandıracak. 36 ay vadeli kredi başvurusu yapmak isteyenler, aynı gün içinde kredi notuna göre faizi düşük kredi verilmektedir.

Emekli maaş hesabınız üzerinden nakit kredi kullanacak olan kişilere hemen ödeme verileceği belirtilerek emekli maaşı hesabınız üzerinden internet şifresi alınabileceği belirtildi ve internet bankacılığı üzerinden kredi başvurusunun yapılabileceği aktarıldı.

Nakit kredi alacak kişilere hemen ödeme verilecek ve bu ödemeler ile birlikte kredilerin hesaplara yatırılacağı belirtilerek emekli hesapları üzerinden kredi kullanılabileceği ifade edildi. Ayrıca kredilerin 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak kullanılabileceği paylaşıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön