26 / 04 / 2024

Emekliye 10 Bin TL için vakit daralıyor! Acele edin!

Emekliye 10 Bin TL için vakit daralıyor! Acele edin!

Emekli maaşını başka bankaya taşıyarak 2022 emekli promosyon ödemesi imkanından faydalanmak isteyenler için süre 30 Eylül'de doluyor.



Emekli promosyon ödemelerine artık sayılı zaman kaldı. Bu süre zarfında 10 bin liraya kadar çıkan emekli promosyon ikramiyeleri bankaları kıyasıya bir rekabete soktu. Bankaların emekli promosyon kampanyası büyük alaka gördü. Bu imkanlardan yalnızca mevcut emekliler değil, yeni emekliler de yararlanıyor. Özel bankaların sunduğu kampanyalarda son tarih 30 Eylül. İşte promosyon ödemeleriyle ilgili merak edilenler...

EMEKLİ MAAŞI BAŞKA BANKAYA NASIL TAŞINIR?

Emekliye 10 Bin TL için vakit daralıyor! Acele edin!

Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıllık taahhüt süresini dolduranlar ve ya yeni emekli olanlar, diledikleri bankaya başvuru yaparak maaşlarını taşıyabiliyorlar. Maaşlarını taşımak isteyen emeklilerin bankaya bildirimde bulunulması gerekiyor. Bu bildirim bankaların şubelerinden veya e-Devlet sistemi üzerinden yapılabiliyor.

Banka değiştirme işlemi kolaylıkla yapılabiliyor. Bankasıyla 3 yıllık taahhüt süresi dolan, dolmayan emekliler veya yeni emekli olanlar, istedikleri bankaya başvurarak promosyon alabiliyor. Bu arada daha iyi bir avantaj çıkarsa 3 yılın dolması gerekmiyor. Emekli istediği an diğer bankaya geçebiliyor. Bunun için geçiş yapacağı ve halihazırda maaş aldığı bankaya bildirimde bulunması yeterli.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön