27 / 04 / 2024

Eminevim Kayseri'de 100 aileye tapularını dağıttı!

Eminevim Kayseri'de 100 aileye tapularını dağıttı!

Eminevim tarafından Kayseri’de ikincisi düzenlenen ve 100 aileye tapularının verildiği Tapu Teslim Töreni’nde konuşan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Şu ana kadar 40 bin müşterimizden 15 bini tapularını aldı" dedi.




Kayseri’de Eminevim tarafından düzenlenen Tapu Teslim Töreni ile beraber 100 aile sahibi oldukları evlerin tapularını aldı. Bir otelde düzenlenen törene, Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, şirket yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, 25 yıldır Eminevim sistemi üzerinde çalıştıklarını söyledi. Üstün, "25 yıldır Eminevim sistemini üzerinde çalıştık. Bu çalışmalarımızı devam etmektedir. Eminevim’in şu an 40 binin üzerinde müşterisi var. Bunun 15 binine yakını evini aldı. Daha önce de 60 bin kişiye Otomobil verdik. Otomobil Eminotomotiv altında, ev ve konut ise Eminevim adı altında Türkiye’nin 60 bölgesinde şubeleri ile hizmetlerine devam etmektedir" dedi.

Üstün, "Bizden ev alanlara hayırlı uğurlu olsun. Çocukları ile beraber mutlu yaşasınlar. Ev alamayanların da inşallah en kısa zamanda ev alma temennisini söylüyorum. Ev, insanların hayatında dönüm noktasıdır. Evi olan insan için ev bir şey ifade etmiyor ama evi olmadan kirada yaşayan bir insanın ev sahibi olması bizi çok mutlu ediyor. Onların sevinmesi bizi sevindirmiş oluyor" ifadelerini kullandı.

Eminevim’in sistem çalışmasını yapan bir firma olduğunu söyleyen Emin Üstün, "Şu an Emin İnşaat olarak İstanbul’da ve Türkiye’nin bazı bölgelerinde çalışmalarımız devam ediyor. İstanbul’da binin üzerinde konut imalatımız var. Anadolu’da da bu imalatı artıracağız. Orta ve alt gelir grubuna hitap eden konut imalatı yapmayı düşünüyoruz. İstanbul’da kentsel dönüşüm ile ilgili fikirtepe’de çalışmalarımız var. El birliği ile neler yapılabilecekse onu yapacağız. Mühim olan insanları bir araya getirmektir" diye konuştu.

Evinin tapusunu alan Ahmet Ayhan isimli vatandaş Eminevim çalışanlarına teşekkür ederek, “Mutlu ve sevinçliyiz. En sevinçli günlerimizden birini yaşıyoruz. Allah herkese nasip etsin. Eminevim’in böyle bir sistemi ortaya çıkarması bizim için yeni bir alternatif seçenek oldu. Bankaya defalarca bulaşmak zorunda kaldık ama bulaşmadık. Eminevim’in yöneticilerine ve bu sistemin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından 100 aileye tapuları teslim edildi.


Milliyet


Geri Dön