27 / 04 / 2024

Emiroğulları Demirci'de 2. projeye başlıyor!

Emiroğulları Demirci'de 2. projeye başlıyor!

Emiroğulları Bursa Nilüfer Demirci'de 2. projeye başlayacağını söyledi...



EMIROGULLARI inşaatın Bursa'daki dördüncü projesi Nilüfer Demirci lokasyonunda 2 bin 75 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen Lale Evleri 3 bin 400 metrekare inşaat alanından oluşuyor. Projede bin 439 metrekare otopark, yeşil alanlar, sosyal aktivite alanlan olarak ayrılmış durumda. 2 blok 25 daireden oluşan Lale Evlerinde 24 saat güvenlik, 7/24 kamera takip sistemi, çocuk oyun alanlan, kamelyalar ve süs havuzları gibi sosyal donatılar bulunuyor. Lale Evlerinin inşasını 12 ayda tamamlayacaklarını belirten Emiroğulları İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Selçuk Sukas Temmuz 2014 tarihinde daire teslimlerinin yapılacağını belirtti. 

Emiroğulları Inşaat'ın, istanbul inşaat sektöründe yıllardır satış müdürüğü yapan ve inşaat firmalarına danışmanlık hizmeti veren Selçuk Sukas'ı 8 ay önce birçok İstanbul firmasını ekarte ederek Bursa'ya transferini gerçekleştirmeleriyle konut projelerine hız verdi. 

İstanbul'daki profesyonel satış teknik altyapısını, çağn merkezini ve agresif satış sistemini Bursa'ya taşıyan Sukas, mevcut 4 projeden Demirci Emir sitesi ve Çalı Sitesi'nin inşasının tamamlandığını, Cadde 64 sitesinin kaba inşaatının devam etüğini ve Haziran 2014 te dairelerin teslim edileceğini mevcut 4 projeye ilaveten 2 yeni konut projesinin daha lansmamnın yakın zamanda yapılacağını belirtti. 



Hürriyet Bursa


Geri Dön