29 / 03 / 2024

Emlağın En’leri Ödül Töreni gerçekleşti!

Emlağın En’leri Ödül Töreni gerçekleşti!

Hürriyet Emlak, emlak sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla ‘Emlağın En’leri Ödül Töreni’ni düzenledi. 10’uncu yılını kutlayan Hürriyet Emlak’ın düzenlediği törende emlak sektörünün temsilcileri bir araya geldi.



HÜRRİYET Emlak, 10. yılına emlak sektörünü ‘en iyiye’ teşvik etmek amacıyla ‘Emlağın En’leri Ödül Töreni’ni düzenleyerek girdi. Sektörde emlak ofislerini sahiplenen ilk marka olan Hürriyet Emlak’ın ödül töreni gayrimenkul ve emlak sektörünün önde gelen temsilcilerini bir araya getirdi. Türkiye’de ilk kez emlak ofislerinin ödüllendirildiği ve sektörün buluştuğu törende 10 kategoride 20 ödül sahiplerine takdim edildi. Ödül törenine, ‘Hürriyet Emlak Puanı’ başta olmak üzere, çeşitli kriterlere göre, Hürriyet Emlak’ı kullanan emlak ofisleri arasından en yüksek puanı alanlar katıldı. Gayrimenkul sektörünün önemli temsilcilerinin de katıldığı gecede, açılış konuşmasını Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı yaptı. Konuşmasında Hürriyet Emlak’taki ilan sayısının 1 milyona yaklaştığını belirten Vuslat Doğan Sabancı, “Hürriyet Emlak sürekliliği benimsedi. Güven ve yenilikçi değerlerini hep ön planda tuttu. 3 şeye çok önem verdi. Bunlar; teknoloji, ekip ve pazarlama yatırımları. Türkiye’nin dört bir yanına dağılmış kadromuzla biz emlak satmaya çalışmıyoruz, sizin işinizi kolaylaştırmaya çalışıyoruz” dedi.


TEKNOLOJİDE İLKLERİ YAPTI


Tüm Türkiye’de pazarlama yatırımlarına başladıklarını ve aynı hızla devam ettiklerini söyleyen Vuslat Doğan Sabancı, “Teknoloji alanında Hürriyet Emlak Türkiye’de bütün emlak siteleri arasında ilkleri yaptı ve yapmaya devam edecek. Haritadan ilk arama yapan emlak sitesi de Hürriyet Emlak. Akıllı arama yapıp aramayı kolaylaştıran site yine Hürriyet Emlak. Süper İlan ile ilan satışını hızlandıran site yine Hürriyet Emlak. Mobil uygulamadan ilan verilen ilk site yine Hürriyet Emlak. Bunların yanında temiz ilan kampanyasını başlattık. Sokak Görünümü özelliğiyle de sadece aranılan emlağı değil, çevresini ve sokaklarını da görme imkânı sunduk” dedi.


HÜRRİYET EMLAK PUANI


Vuslat Doğan Sabancı Hürriyet Emlak’ın en son ilkinin de; ‘Hürriyet Emlak Puanı’ olduğunu belirterek şunları söyledi: “Bu işi doğru ve iyi yapan emlak ofisi ön plana çıkıyor ve daha fazla potansiyel müşteri buluyor. Bunun için doğru ilan ve kriterleri eksiksiz girmeniz gerekiyor. Kaliteli ve mümkün olduğu kadar çok fotoğraf yüklemek ilanınızın daha çok görüntülenmesini sağlıyor. Sistem bu kriterleri ön plana çıkarıyor ve sizin ilanınızı daha görünür hale getiriyor.”

Sunuculuğunu Tanem Sivar’ın yaptığı ödül törenine katılan davetliler, tören sonunda sahne alan Music Box’ın performansıyla eğlenceli saatler geçirdi.


ÖDÜLLER ÇAĞRI BOZAY'DAN


Toplam 10 kategoride 20 ödülün sahibini bulduğu törende, her bir kategoride, biri İstanbul, Ankara, İzmir; diğeri bu üçü dışındaki illerden olmak üzere, 2 farklı emlak ofisine ödül verildi. Ödülleri Hürriyet Yönetim Kurulu Başkanı Vuslat Doğan Sabancı, Hürriyet İcra Kurulu Başkanı Çağlar Göğüş, Hürriyet Emlak Genel Müdürü Cenk Angın, Hürriyet Ekonomi Müdürü ve İK Gazetesi Yayın Yönetmeni Sefer Levent ve Hürriyet Emlak Ticari Koordinatörü Çağrı Bozay takdim etti.


EMLAĞIN ‘EN’LERİ’ ÖDÜLLERİNİ KAZANANLAR


En Yeni Emlak Ofisi

- İstanbul/Ankara/İzmir Ödülü Kazanan:  Mek Yapı Gayrimenkul

- Diğer İller Ödülü Kazanan: Birleşmiş Emlakçılar Orhan Gazi Acentası


En Aktif Emlak Ofisi 

-İstanbul/Ankara/İzmir Ödülü Kazanan: Ayyıldız Gayrimenkul

-Diğer İller Ödülü Kazanan: Turyap Balıkesir Temsilciliği


En Favori Emlak Ofisi 

-İstanbul/Ankara/İzmir Ödülü Kazanan: Remax Armoni

-Diğer İller Ödülü Kazanan: Ege Emlak


En Favori İlana Sahip Emlak Ofisi

- İstanbul/Ankara/İzmir Ödülü Kazanan: Century 21 ABC

- Diğer İller Ödülü Kazanan: Remax Pasha


En Çok Öne Çıkan Emlak Ofisi

- İstanbul/Ankara/İzmir Ödülü Kazanan: Emlak Merkezin

- Diğer İller Ödülü Kazanan: Parsel Emlak


En Yüksek Hürriyet Emlak Puanına Sahip Emlak Ofisi 

- İstanbul/Ankara/İzmir Ödülü Kazanan:  Güzelgün Gayrimenkul

- Diğer İller Ödülü Kazanan: Parsel Emlak


En Çok Görüntülenen İlana  Sahip Emlak Ofisi

- İstanbul/Ankara/İzmir Ödülü Kazanan:  Kaçmaz Emlak Bağdat Caddesi Temsilciliği 

- Diğer İller Ödülü Kazanan: Keller Williams Bodrum


En Çok Görüntülenen Emlak Ofisi

- İstanbul/Ankara/İzmir Ödülü Kazanan: Remax Pro

- Diğer İller Ödülü Kazanan: Jade Emlak


En İnteraktif Emlak Ofisi

- İstanbul/Ankara/İzmir Ödülü Kazanan: Remax Lot

- Diğer İller Ödülü Kazanan: Antalya Ar Yapı


En Sadık Emlak Ofisi

- İstanbul/Ankara/İzmir Ödülü Kazanan: Erol Emlak

- Diğer İller Ödülü Kazanan: Coldwell Banker Premium



Hürriyet


Geri Dön