26 / 04 / 2024

Emlak alımında internet üzerinden pazarlık yapma dönemi başladı!

Emlak alımında internet üzerinden pazarlık yapma dönemi başladı!

Emlaktown, tüm gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra yurtdışında yaşayıp Türkiye’de yatırım yapmak isteyenler ve hali hazırda ülkemizde ikamet eden yabancılar için de içerik sağlayan bir gayrimenkul portalı olmayı hedefliyor.



Emlak listeleme üzerine faaliyet gösteren pek çok platformdan farklı olarak sitede Almanya, Kıbrıs, Bulgaristan gibi lokasyonlar da emlak girişlerine dâhil edilebiliyor. Başlangıçta, Türkiye dâhil dört farklı ülkedeki satılık ve kiralık gayrimenkul ilanlarına yer veren site, emlak arayan ya da emlak satışı ve kiralaması yapacak kişiler için ücretsiz çeviri hizmeti de sunuyor. Emlaktown.com’da, Türkçe’nin yanı sıra Almanca, İtalyanca, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Rusça ve Arapça dil seçeneklerini kullanmak mümkün.


Listelediği gayrimenkullerin tüm özelliklerini, ilgili gayrimenkul satıcısının iletişim bilgileriyle birlikte sunan Emlaktown.com, ayrıntılı filtreleme özelliğiyle de kullanıcıların en doğru hedeflemeyi gerçekleştirmelerini sağlıyor.


Özellikle yabancı yatırımcı arayan yerli emlak sahipleri için önemli bir boşluğu dolduran Emlaktown.com’da emlak ofislerinin yanı sıra inşaat şirketleri de büyük konut projelerinin en son ilanlarıyla on binlerce üye arasında yer alıyor.


İnternet Üzerinden Pazarlık İmkânıyla Zamandan da Tasarruf Etmek Mümkün


Sağladığı dil desteği ile yabancı yatırımcılar ile emlak ofisleri arasında köprü görevi üstlenmenin yanı sıra gayrimenkul sektöründeki fiyat anlaşmazlığı sebebiyle gerçekleşmeyen satışlardan kaynaklanan zaman kaybını engellemeyi hedefleyen Emlaktown, teknik alt yapısına kattığı “teklif ver” özelliğiyle, alıcı ve satıcıyı internet üzerinden bir araya getirerek, ilgili gayrimenkul için pazarlık yapabilme imkânı sunuyor. 



Geri Dön