26 / 04 / 2024

Emlak Konut Gebze projesini Yeni Sarp inşaat yapacak!

Emlak Konut Gebze projesini Yeni Sarp inşaat yapacak!

Emlak Konut GYO'nun Kocaeli Gebze´deki 818 konutuYeni Sarp İnşaat yapacak



Emlak Konut GYO Kocaeli Gebze´de yaptıracağı 818 konutluk 2. etap konutlar için açtığı ihaleyi sonuçlandırdı. Yapılan ihalede en düşük fiyatı veren Yeni Sarp İnşaat, teklif ettiği 52 milyon 198 bin 751 TL´lik teklif ile ihaleyi kazanan taraf oldu.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

İlgili haber için tıklayın

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Gebze Konutlarını Yeni Sarp İnşaat yapacak

Emlak Konut GYO´nun Kocaeli Gebze´de yaptıracağı 818 konutluk 2. etap konutların ihalesini Yeni Sarp İnşaat kazandı. Emlak Konut GYO´nun Gebze´de yaptıracağı 818 konut, 3 ticari ünite ve diğer altyapı inşaatları ve çevre düzenlemesi açtığı ihalede 52 milyon 198 bin 751 TL´lik en düşük fiyatı veren Yeni Sarp İnşaat, ihaleyi kazanan taraf oldu.

Emlak Konut GYO´nun Gebze Güzeller Mahallesi´nde yaptıracağı 2. etap konutları için ihale açmış ve 19 Temmuz´da yapılan oturumda 12 teklif gelmişti. İhaleye en uygun teklifi veren Yeni Sarp İnşaat ise ihaleyi kazanan taraf olmuştu.
Milliyet


Geri Dön