29 / 03 / 2024

Emlak Konut GYO ve Fuzul Yapı'dan Dikilitaş'a 461 milyon TL'lik proje!

Emlak Konut GYO ve Fuzul Yapı'dan Dikilitaş'a 461 milyon TL'lik proje!

Emlak Konut GYO’nun İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı ihalesini kazanan Fuzul Yapı, Dikilitaş’taki 3 bin 357 metrekarelik alanda inşaata yıl sonunda başlamayı planlıyor.



Emlak Konut GYO’nun İstanbul Beşiktaş Dikilitaş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı ihalesini kazanan Fuzul Yapı, Dikilitaş’taki 3 bin 357 metrekarelik alanda inşaata yıl sonunda başlayacak.

Fuzul Yapı'dan konuya ilişkin açıklama yapıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 2020’de Başakşehir’de hayata geçirdiği Başakşehir Avrasya projesinde bir günde 405 konut satışı yaparak dikkat çeken Fuzul Yapı, 2021’de de Beşiktaş’ta özel bir projeye başlayacağını duyurdu. 

 Emlak Konut GYO ve Fuzul Yapı dan Dikilitaş a 461 milyon TL lik proje!

Emlak Konut GYO güvencesi ile sene sonunda inşaatına başlanması planlanan Beşiktaş projesi, Balmumcu’da yer alıyor. 

Fuzul Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Akbal, Barbaros Bulvarı’na cepheli, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’ne ait riskli bir binanın da bulunduğu 3 bin 357 metrekare alanda özel bir proje hayata geçireceklerine dikkat çekerek, "Konumuyla İstanbul’un tam ortasında yer alan projemiz, hem yeşil dostu konsepti hem de tasarımı ile öne çıkacak. İstanbul’un en değerli projesini hayata geçireceğiz" diye konuştu.

Daha önce hayata geçirdikleri projelerde de Fuzul Yapı yatırımcılarına ortalama yüzde 76 prim kazandırdıklarına dikat çeken Akbal, "Dolayısıyla sadık müşteri portföyümüz oluştu. Beşiktaş’ta ise en değerli projemiz ile farkımızı ortaya koyacağız" dedi. 

  Emlak Konut GYO ve Fuzul Yapı dan Dikilitaş a 461 milyon TL lik proje!

Özellikle Kovid-19salgını ardından ortaya çıkan hassasiyetlere göre özel bir proje hayata geçireceklerine dikkat çeken Akbal, "Bu proje Fuzul Yapı’nın yıllarca edindiği tecrübenin izlerini taşıyacak." diye konuştu.

Emlak Konut GYO'nun Dikilitaş'taki arsası Fuzul Yapı'nın oldu!

Emlak Konut GYO Ortaköy'deki arsasını satıyor!


Geri Dön