20 / 04 / 2024

Emlak Konut'tan 50 projesinde indirimli satış kampanyası!

Emlak Konut'tan 50 projesinde indirimli satış kampanyası!

Konut edinmeyi kolaylaştırmak ve inşaat sektörüne ivme kazandırmak üzere bir biri ardına kampanyalara imza atan Emlak Konut GYO, 'TÜFE'li Satış Kampanyası'nın ardından şimdi de 'İndirimli Satış Kampanyası'nı hayata geçiriyor.



İnşaat sektörüne ivme kazandıracak kampanyalara imza atan Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO; şimdi de daha önce Emlak Konut'tan konut alan ve ödemesi devam eden yatırımcılar için yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. 


1 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak yeni kampanyayla; Emlak Konut'tan daha önce konut ya da ticari ünite satın alanlar, borçlarını peşin olarak kapatmaları halinde yüzde 20 indirim kazanacak. 


Ülke olarak tarihi bir dönemden geçildiğini ve bu süreçten birlik, beraberlik içinde daha da büyüyerek çıkılacağını söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum "15 Temmuz gecesi ve sonrası büyük bir demokrasi mücadelesi veren milletimiz her şeyin en iyisini hak ediyor dedik. Biz de bu millet için üzerimize düşen, yapılması gereken her ne varsa yapacağımızın sözünü verdik. 


Bu bilinç ve sorumlulukla önce kolay konut edinmeyi amaçlayan ve sektöre ciddi ivme kazandıracak olan 'TÜFE'li Satış Kampanyası'na start verdik. Bu kampanya; yüzde 20 peşin,  0.70 faizle ve 120 aya kadar vadeli konut edinmenin yolunu açıyor.


İndirim kampanyasında 50 proje yer alıyor

Ağustos ayı boyunca geçerli olacak bu kampanyanın yanı sıra şimdi yeni bir kampanyayı daha devreye alıyoruz. 

Yine ağustos ayı boyunca geçerli olacak 'İndirim Kampanyası' kapsamında Emlak Konut'tan konut ya da ticari ünite alanlar, kalan ödemelerini peşin olarak yaparlarsa yüzde 20 indirim alacaklar. Böylece hem doğru bir yatırım yapmış olacaklar hem de bu yatırımı planladıklarından daha ucuza tamamlayacaklar. Bu kampanyada konut ve ticari alan olmak üzere toplam 50 proje yer alıyor" diye konuştu. 


İndirimli projeler 

1. Ağaoğlu My Town Ispartakule

2. Ağaoğlu My World

3. Ağaoğlu My World Europe

4. Alemdağ Emlak Konutları

5. Atasehir Ticari Üniteler

6. Ayazma Emlak Konutları

7. Bahçekent Emlak Konutları 1-1

8. Bahçekent Emlak Konutları 1-2

9. Bahçekent Emlak Konutları 1-3

10. Yıldızkent-3

11. Burgazkent

12. Dreamcity Çerkezköy

13. Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-1

14. Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2

15. Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-3

16. Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4

17. Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap

18. Emlak Konut Ispartakule Evleri

19. Emlak Konut Ispartakule Evleri-2

20. Emlak Konut Mavişehir Evleri

21. Emlak Konut Pelikan Sitesi

22. Ergene Vadisi

23. Etimesgut Ticari Üniteler

24. Evora İstanbul 2. Bölge

25. Gebze Emlak Konutları 1

26. Gebze Emlak Konutları 2

27. Gebze Sosyal Tesis

28. Kent Plus Mimarsinan

29. Körfezkent 2

30. Körfezkent 3. Etap

31. Körfezkent 4.Etap

32. Maslak bürolar

33. Mimarsinan Ticari Üniteler

34. Misstanbul Evleri

35. My Towerland

36. Novus Residence

37. Parkyaşam Mavişehir

38. Selimpaşa Emlak Konutları

39. Soyak Mavişehir

40. Soyak Park Aparts

41. Spradon Quartz

42. Stüdyo 24

43. Sultanbeyli Emlak Konutları

44. Şehrizar Konakları

45. Tuzla Emlak Konutları-1

46. Tuzla Emlak Konutları-2

47. Varyap Meridian

48. Yıldızkent-2



Emlak Konut'tan 30 projesinde yeni kampanya!




Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı




Konut edinmeyi kolaylaştırmak ve inşaat sektörüne ivme kazandırmak üzere bir biri ardına kampanyalara imza atan Emlak Konut GYO, 'TÜFE'li Satış Kampanyası'nın ardından şimdi de 'İndirimli Satış Kampanyası'nı hayata geçiriyor. 1 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak yeni kampanyaya göre; Emlak Konut GYO'dan daha önce ev alanlara borçlarını peşin kapatmaları halinde yüzde 20 indirim sağlanacak. Ülke olarak tarihi bir dönemden geçildiğini ve bu süreçten birlik, beraberlik içinde daha da büyüyerek çıkılacağını söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, şöyle konuştu: 

MİLLETE SÖZ VERDİK  

"15 Temmuz gecesi ve sonrası büyük bir demokrasi mücadelesi veren milletimiz her şeyin en iyisini hak ediyor dedik. Biz de bu millet için üzerimize düşen, yapılması gereken her ne varsa yapacağımızın sözünü verdik. Bu bilinç ve sorumlulukla önce kolay konut edinmeyi amaçlayan ve sektöre ciddi ivme kazandıracak olan 'TÜFE'li Satış Kampanyası'na start verdik. Bu kampanya; yüzde 20 peşin, 0.70 faizle ve 120 aya kadar vadeli konut edinmenin yolunu açıyor."

AĞUSTOS AYINDA

Kurum, "Ağustos ayı boyunca geçerli olacak bu kampanyanın yanı sıra şimdi yeni bir kampanyayı daha devreye alıyoruz. Yine ağustos ayı boyunca geçerli olacak 'İndirim Kampanyası' kapsamında Emlak Konut'tan konut ya da ticari ünite alanlar, kalan ödemelerini peşin olarak yaparlarsa yüzde 20 indirim alacaklar" değerlendirmesinde bulundu. 

50 PROJEYİ KAPSIYOR

'İndirim Kampanyası'nın geçerli olduğu projeler şunlar: "Ağaoğlu My Town Ispartakule, Ağaoğlu My World, Ağaoğlu My World Europe, Alemdağ Emlak Konutları, Atasehir Ticari Üniteler, Ayazma Emlak Konutları, Bahçekent Emlak Konutları 1-1, Bahçekent Emlak Konutları 1-2, Bahçekent Emlak Konutları 1-3, Batışehir, Burgazkent, Dreamcity Çerkezköy, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-1, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-3, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4, Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap, Emlak Konut Ispartakule Evleri, Emlak Konut Ispartakule Evleri-2, Emlak Konut Mavişehir Evleri, Emlak Konut Pelikan Sitesi, Ergene Vadisi, Etimesgut Ticari Üniteler, Evora İstanbul 2. Bölge, Gebze Emlak Konutları 1, Gebze Emlak Konutları 2, Gebze Sosyal Tesis, Kent Plus Mimarsinan, Körfezkent 2, Körfezkent 3. Etap, Körfezkent 4.Etap, Maslak bürolar, Mimarsinan Ticari Üniteler, Misstanbul Evleri, My Towerland, Novus Residence, Parkyaşam Mavişehir, Selimpaşa Emlak Konutları, Soyak Mavişehir, Soyak Park Aparts, Spradon Quartz, Stüdyo 24, Sultanbeyli Emlak Konutları, Şehrizar Konakları, Tuzla Emlak Konutları-1, Tuzla Emlak Konutları-2, Varyap Meridian, Yıldızkent-2 ve Yıldızkent-3."

Ucuza tamamlayacaklar

Kurum, "Bu indirimle hem doğru bir yatırım yapmış olacaklar hem de bu yatırımı planladıklarından daha ucuza tamamlayacaklar. Bu kampanyada konut ve ticari alan olmak üzere toplam 50 proje yer alıyor" ifadelerini kullandı.

Akşam 


Haber Milliyet'te şöyle yer aldı


‘TÜFE’li satış kampanyası’yla faiz indirimi ve vade artışına giden Emlak Konut, daha önce ev alanlara borçlarını peşin kapatmaları halinde yüzde 20 indirim yapacağını duyurdu


Darbe girişiminin ardından konut edindirmeyi kolaşlaştırmak ve sektöre ivme kazandırmak için yüklenicileriyle birlikte kampanya atağına başlayan emlak Konut GYO, ikinci adımı da attı. İlk hamlesi ‘TÜFE’li satış kampanyası’ olan ve yüzde 20 peşin, 0.70 faizle ve 120 aya kadar vadeli konut edinme imkanı sağlayan Emlak Konut şimdi de, Emlak Konut GYO’dan daha önce ev alanlara borçlarını peşin kapatmaları halinde yüzde 20 indirim sağlayacak. ‘İndirimli satış kampanyası’ 1 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak. 


Ülke olarak tarihi bir dönemden geçildiğini ve bu süreçtenbirlik, beraberlik içinde daha da büyüyerek çıkılacağını söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, “15 Temmuz gecesi ve sonrası büyük bir demokrasi mücadelesi veren milletimiz her şeyin en iyisini hakediyor dedik. Biz de bu millet için üzerimize düşen, yapılması gereken her ne varsa yapacağımızın sözünü verdik. Bu bilinç ve sorumlulukla önce kolay konut edinmeyi amaçlayan ve sektöre ciddi ivme kazandıracak olan ‘TÜFE’li Satış Kampanyası’na start verdik. Bu kampanya yüzde 20 peşin, 0.70 faizle ve 120 aya kadar vadeli konut edinmenin yolunu açıyor” diye konuştu.

50 proje var


Ağustos ayı boyunca geçerli olacak indirim kampanyası kapsamında Emlak Konut’tan konut ya da ticari ünite alanlar, kalan ödemelerini peşin olarak yaparlarsa yüzde 20 indirim alacaklar. Kurum, “Böylece hem doğru bir yatırım yapmış olacaklar, hem de bu yatırımı planladıklarından daha ucuza tamamlayacaklar. Bu kampanyada konut ve ticari alan olmak üzere toplam 50 proje yer alıyor” dedi.

Kampanyalı 50 proje


Ağaoğlu My Town Ispartakule, Ağaoğlu My World, Ağaoğlu My World Europe, Alemdağ Emlak Konutları, Atasehir Ticari Üniteler, Ayazma Emlak Konutları, Bahçekent Emlak Konutları 1-1, Bahçekent Emlak Konutları 1-2, Bahçekent Emlak Konutları 1-3, Batışehir, Burgazkent, Dreamcity Çerkezköy, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-1, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-2, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-3, Emlak Konut Başakşehir Evleri 1-4, Emlak Konut Başakşehir Evleri 2. Etap, Emlak Konut Ispartakule Evleri, Emlak Konut Ispartakule Evleri-2, Emlak Konut Mavişehir Evleri, Emlak Konut Pelikan Sitesi, Ergene Vadisi, Etimesgut Ticari Üniteler, Evora İstanbul 2.Bölge, Gebze Emlak Konutları 1, Gebze Emlak Konutları 2, Gebze Sosyal Tesis, Kent Plus Mimarsinan, Körfezkent 2, Körfezkent 3. Etap, Körfezkent 4.Etap, Maslak bürolar, Mimarsinan Ticari Üniteler, Misstanbul Evleri, My Towerland, Novus Residence, Parkyaşam Mavişehir, Selimpaşa Emlak Konutları, Soyak Mavişehir, Soyak Park Aparts, Spradon Quartz, Stüdyo 24, Sultanbeyli Emlak Konutları, Şehrizar Konakları, Tuzla Emlak Konutları-1, Tuzla Emlak Konutları-2, Varyap Meridian, Yıldızkent-2 ve Yıldızkent-3.

Milliyet



Haber Star Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Emlak Konut’un ağustos boyunca aylık yüzde 0.70 faiz, 10 yıla kadar vade seçenekleri kampanyasına bir yenisi daha eklendi. Emlak Konut’tan ev alanlara, borçlarını peşin kapatmaları halinde % 20 indirim sağlanacak.

Konut edinmeyi kolaylaştırmak ve inşaat sektörüne ivme kazandırmak üzere bir biri ardına kampanyalara imza atan Emlak Konut GYO,  önceki gün açıkladığı ‘TÜFE’li Satış Kampanyası’nın ardından şimdi de ‘İndirimli Satış Kampanyası’nı hayata geçiriyor.

BÜYÜYEREK ÇIKACAĞIZ


1 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak yeni kampanyaya göre, Emlak Konut GYO’dan daha önce ev alanlara borçlarını peşin kapatmaları halinde yüzde 20 indirim sağlanacak. Ülke olarak tarihi bir dönemden geçildiğini ve bu süreçten birlik, beraberlik içinde daha da büyüyerek çıkılacağını söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum “15 Temmuz gecesi ve sonrası büyük bir demokrasi mücadelesi veren milletimiz her şeyin en iyisini hakediyor dedik. Biz de bu millet için üzerimize düşen, yapılması gereken her ne varsa yapacağımızın sözünü verdik. Bu bilinç ve sorumlulukla önce kolay konut edinmeyi amaçlayan ve sektöre ciddi ivme kazandıracak olan’TÜFE’li Satış Kampanyası’na start verdik. Bu kampanya, yüzde 20 peşin,  0.70 faizle ve 120 aya kadar vadeli konut edinmenin yolunu açıyor” diye konuştu.

İNDİRİM KAMPANYASI’NDA 50 PROJE YER ALIYOR


Ağustos ayı boyunca geçerli olacak bu kampanyanın yanı sıra şimdi yeni bir kampanyayı daha devreye aldıklarını belirten Kurum “Yine ağustos ayı boyunca geçerli olacak ‘İndirim Kampanyası’ kapsamında Emlak Konut’tan konut ya da ticari ünite alanlar, kalan ödemelerini peşin olarak yaparlarsa yüzde 20 indirim alacaklar. Böylece hem doğru bir yatırım yapmış olacaklar hem de bu yatırımı planladıklarından daha ucuza tamamlayacaklar. Bu kampanyada konut ve ticari alan olmak üzere toplam 50 proje yer alıyor”dedi.  

Star





Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Emlak Konut, yeni ev alacakları hedefleyen kampanyasının ardından ikinci hamlesini yaptı. Şirket, 50 projesinde kalan borcunu peşin ödeyenlere yüzde 20 indirim yapacağını duyurdu.

EMLAK Konut GYO, konut edinmeyi kolaylaştırmak ve inşaat sektörüne ivme kazandırmak için başlattığı 'TÜFE'li Satış Kampanyası'nın ardından şimdi de 'İndirimli Satış Kampanyasını hayata geçiriyor. TÜFE'li Satış Kampanyası yeni ev alacakları ilgilendirirken, 1 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak yeni kampanya daha önce ev alanları kapsıyor. Kampanya kapsamında borçlarını peşin kapatanlara yüzde 20 indirim sağlanacak. Ülke olarak tarihi bir dönemden geçildiğini ve bu süreçten birlik, beraberlik içinde daha da büyüyerek çıkılacağını söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, kampanyayla ilgili şunları söyledi: 50 projeyi kapsıyor "Ağustos ayı boyunca geçerli olacak TÜFE'li Satış Kampanyası'nın yanı sıra şimdi yeni bir kampanyayı daha parlarsa yüzde 20 indirim alacaklar." İndirim kampanyasında toplam 50 proje yer alıyor. Bu projeler, TÜFE'li Satış Kampanyası'nda yer almazken, büyük ölçüde satışı tamamlanmış, oturuma hazır projelerden oluşuyor.

ZAMMA VE TOPLU SATISA İZİN YOK 

EMLAK Konut GYO, 15 Temmuz darbe girişiminden itibaren gayrimenkul sektöründe işlerin aksamaması için adımlar atıyor, ilk olarak yüklenici firmalarına 'işçi çıkarmayın' talimatı veren Emlak Konut, ardından iki ayaklı kampanya hamlesiyle sektöre hareket getirmeyi hedefledi. Emlak Konut, kampanyaların suistimal edilmemesi için de çaba gösteriyor. Bunun için Genel Müdür Murat Kurum'un yüklenici firmalara iki talimat daha verdiği öğrenildi. Bunlardan ilki fiyatlarla ilgili. Faizi ve peşinatı düşürüp vadeyi uzatan şirketlerin, fiyatları zam yapmamasını söyleyen Emlak Konut, kampanyada geçerli fiyatların "14 Temmuz günü" yani darbe girişiminden önceki gün uygulanan fiyatlar olacağı konusunda şirketleri uyardı. İkinci uyarı da toplu satışla ilgili.  Kampanyadan tamamen konut alıcısının yararlanmasını isteyen Emlak Konut, bu kampanya kapsamında toplu satışa izin vermeyecek. Böylece yalnızca ihtiyacı olan, ev almak isteyenlerin kampanyadan yararlanması sağlanacak. 

Vatan




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




İnşaat sektöründe canlılığı ve hareket hızlandırmak için birbiri ardına yeni kampanyalar düzenleyen Emlak Konut eski alıcıları da unutmadı. Halen borç ödeyenlere 'Peşin ödeme' teklifiyle giden Emlak Konut, böylece hem kendi nakit akışını hızlandıracak hem de ödemeyi peşin yapan kişilere her 100 bin lirada yüzde 20'ye denk gelen 20 bin liralık indirim yapacak. İndirimli satış kampanyası l Ağustos-31 Ağustos arasında geçerli olacak. 

1 AY GEÇERLİ OLACAK 


Ülke olarak tarihi bir dönemden geçildiğini ve bu süreçten birlik, beraberlik içinde daha da büyüyerek çıkılacağını söyleyen Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum "Bu millet için üzerimize düşen, yapılması gereken her ne varsa yapacağımızın sözünü verdik. Kolay konut edinmeyi amaçlayan ve sektöre ciddi ivme kazandıracak olan TÜFE'li Satış Kampanyası'na start verdik. Ardından da yine ağustos ayı boyunca geçerli olacak 'İndirim Kampanyası' kapsamında Emlak Konut'tan konut ya da ticari ünite alanlar, kalan ödemelerini peşin olarak yaparlarsa yüzde 20 indirim alacaklar. Bu kampanyada konut ve ticari alan olmak üzere toplam 50 proje yer alıyor" diye konuştu.



Yeni Şafak

Geri Dön