29 / 03 / 2024

Emlak Konut’tan borcunu erken ödeyene avantaj!

Emlak Konut’tan borcunu erken ödeyene avantaj!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, daha önce şirketten konut alanlar için hayata geçirdiği borç ödeme kampanyasını başlattı.




Emlak Konut GYO, daha önce şirketten konut alanlar için hayata geçirdiği borç ödeme kampanyasını başlattı. Buna göre, Emlak Konut GYO’dan ev alanlar için, geçerli projelerde, ‘Kazandıran Fırsatlar’ kampanyasında 3 önemli başlıkta fırsatlar sunuluyor. Milliyet gazetesinden Duygu Erdoğan'ın haberine göre, bu fırsatlardan ilki ‘kişiye özel indirim fırsatı’, ikincisi ‘borcun tamamını ya da kısmi ödeme fırsatı’, üçüncüsü ise ‘TÜFE’den sabite dönme kolaylığı’ olarak açıklandı.

Borcunun tamamını ya da kısmi oranını kapatmak isteyenlere ise 4 farklı ödeme sistemi sunuluyor. Emlak Konut’tan daha önce konut almış ve borcunun tamamını veya kısmi oranını kapatabileceklere hem indirim olanakları, hem de ödeme modelleri oluşturuluyor. Kampanya ile borcunun tamamını kapatabilecek olanlara yüzde 35’e kadar indirim imkanı sağlanıyor. Borcunun yüzde 75’ini kapatabileceklere yüzde 25’e kadar indirim yapılabilecekken, borcunun yarısını kapatmak isteyenler de yüzde 17’ye kadar indirim alabilecek. Yine borcunun yüzde 25'lik kısmını kapatabileceklere de indirim var. İndirim oranı ise yüzde 9’a varıyor. Ayrıca bu kısmi ödeme fırsatından faydalananların mevcut ara ödemeleri de kalkacak


TÜFE’den sabite

Emlak Konut’tan konut sahibi olanların TÜFE’ye endeksli ödeme sistemleri de var. Fakat kampanya ile TÜFE’ye endeksli ödeme modelleri, yüzde 0.50 vade farkıyla sabit ödeme haline getirilebilecek.  Kampanyanın son başvuru tarihi ise 31 Mayıs 2019 olarak duyuruldu.

Online kılavuz yayınladı

Emlak Konut GYO’nun internet sitesi üzerinden kampanyadan faydalanmak isteyenlerin izleyecekleri adımlar da tek tek anlatılıyor. Buna göre, borcun kapatılma yöntemine göre yapılacak online başvuru, borcun ödenmesi ve doldurulacak dilekçeler de sitede belirtiliyor. 


Emlak Konut'tan daha önce ev alanlar için kazandıran fırsatlar!


Geri Dön