24 / 04 / 2024

Emlak müşavirleri Emlak Yasası'nın çıkarılmasını istiyor

Emlak müşavirleri Emlak Yasası'nın çıkarılmasını istiyor

(EMFED) Genel Kurulu'nda, federasyon başkanlığına seçilen Nuri Özelmacıklı, Emlakçılık Yasa Tasarısı"nın yılan hikayesine dönmesinden duydukları rahatsızlığı dile getirdi



Emlak Müşavirleri Federasyonu (EMFED) Genel Kurulu'nda, federasyon başkanlığına seçilen Altın Gayrimenkul A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Özelmacıklı, ilk mesajını verirken "Emlakçılık Yasa Tasarısı"nın yılan hikayesine dönmesinden duydukları rahatsızlığı dile getirdi. Nuri Özelmacıklı, Türkiye'de nitelikli emlak ofislerinin sayısının artmasında Emlakçılık Yasası'nın önemli rol oynayacağına dikkati çekerek, şu ifadeleri kullandı:"Emlakçılık Yasa Tasarısı, gerçekten yıllardan beri yılan hikayesine dönüştü. Yasamızın çıkarılması için çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Ayrıca, EMFED'i Avrupa Birliği Uyum Yasaları çerçevesinde uluslararası dernek ve kuruluşlara üye yapmak da öncelikli hedeflerimizden biri. İstanbul Ticaret Odası ile de, mesleğin sorunlarının çözüme kavuşturulması için çalışma içinde olacağız" dedi.

Nuri Özelmacıklı ile birlikte; Karabet Hemengül, Mehmet Keklik, Alim Kılıç, Nilüfer Aksoy, Aşkın Çınar ve Ali Kolay, EMFED'in yeni yönetiminde yer aldı.

Hürriyet


Geri Dön