19 / 04 / 2024

Emlak sektörü 2018'de büyümesini sürdürecek!

Emlak sektörü 2018'de büyümesini sürdürecek!

Bartın’da faaliyetlerini sürdüren inşaat ve emlak firması Murat Yıldırım, gayrimenkul sektörünün 2017 yılını ve 2018 yılını değerlendirmesini yaptı. 



Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Murat Yıldırım, 2017 yılının başarılı geçtiğinin altını çizerken 2018 yılında ise gayrimenkul sektörünün lokomotif rol oynayacağını söyledi. Yıldırım, 2017 yılında emlak sektörünün hızlı geçtiğini söyleyerek, “Zaten emlak özellikle de inşaat bildiğiniz gibi lokomotif sektör olarak nitelendirilir. Geçen yıl da, Türkiye’de ve Bartın’da bunu gözlemledik. Bilindiği üzere inşaat sektörü Aralık ayında ki o da sadece 15 gün hafif bir durgunluk oldu. Ama sonrasında piyasa yeniden hareketlendi ve 15 günlük durağanlık telafi edildi. Şu anda emlak piyasası kaldığı yerden yani hızlı bir şekilde gelişimini sürdürüyor. Piyasada sirkülasyon oldukça fazla şimdilik durum budur”dedi.

 

“Bartın’da daireler pahallı değil”
Bartın'da dairelerin pahalı olduğu söylentilerini de eleştiren Murat Yıldırım sözlerine şöyle devam etti; "Lüks olarak nitelendirdiğimiz sıfır daireler için ortalama metrekare birim fiyatı bölgesine göre 2 bin ila 2 bin 500 TL arasında değişiyor. Hani ‘Bartın’da daireler çok pahalı’ diyorlar ya, aslında daireler pahalı değil.''


Geri Dön