26 / 04 / 2024

Emlak sektöründe yeni uygulama!

Emlak sektöründe yeni uygulama!

REMAX GO Maltepe ofisinin kurucusu Arif Karaca, "Bu yıl için değil her yıl için yüksek hedeflerimiz var. 2020 sonu için hedefimiz ciro ve gayrimenkul danışmanı sayısı REMAX GO Türkiye bazında ilk 3 ’te olmak" dedi...



Gayrimenkul danışmanları, emlak sektörünün en önemli oyuncularından biri. 35 yıldır ticaret hayatının içinde olan endüstriyel temizlik ürünleri, sektörüne verdiği hizmetin yanı sıra REMAX GO Maltepe ofisinin kurucusu Arif Karaca'nın uyguladığı yeni sistemle sektöre yeni başlayan gayrimenkul danışmanlarının ilk işlem süresi ortalama 6 ay.

Ofis içerisinde kurulan çağrı merkezi ekibi sayesinde gayrimenkul danışmanı ortaklarının seçmiş olduğu uzmanlık bölgelerinde onlar adına FSBO aramaları yapıyor. Böylece ilk işlem süreci 1 aya düşmekte alınan portföy sayısı 2 katı üzerine çıkıyor. Sektörde danışman başına düşen ortalama portföy sayısı 4 iken, REMAX GO ofisinde 8 ve üzeri portföye çıkıyor. 

Karaca, REMAX GO olarak "Bulduğumuz ve uyguladığımız bu çalışmalar sonucunda kısa vade de ki hedefimiz 60 gayrimenkul danışmanına ulaşmak. Bu işe uzun vadeli planlar yaparak girdik. Yalnız bu yıl için değil her yıl için yüksek hedeflerimiz var. 2020 sonu için hedefimiz ciro ve gayrimenkul danışmanı sayısı REMAX GO Türkiye bazında ilk 3 ’te olmak" diye konuştu.


Geri Dön