23 / 04 / 2024

Emre İnşaat projeleri ile kentsel dönüşüme katkı sağlayacak!

Emre İnşaat projeleri ile kentsel dönüşüme katkı sağlayacak!

İstanbul Şişli'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile bölgede önemli bir kurum haline gelen Emre inşaat, Sisli Park Evleri markası ile Şişli'de projelerine devam ediyor.



İstanbul Şişli'de hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projeleri ile bölgede önemli bir kurum haline gelen Emre inşaat, Sisli Park Evleri markası ile Şişli'de projelerine devam ediyor. 2003 yılında adım attığı sektörde kısa sürede konuşulan ve tercih edilen projeler üretmeyi başaran Emre İnşaat bu zamana kadar 50'nin üzerinde projeye imza atarak 750 civarında aileyi deprem korkusu yaşamayacakları kaliteli konutlara kavuşturdu. 


Tasarımdan uygulamaya ciddi bir fark yaratarak faaliyet gösterdiği bölgelerde tercih gören bir kurum haline geldiklerini belirten şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Erol Taş ile kentsel dönüşümü ve Emre İnşaat'ın başarısının altındaki dinamikleri konuştuk. 


Emre İnşaat'ı farklı kılan özellikler nedir? 


Emre İnşaat, ideallerini ve etik değerlerini, ticari hedefler gibi bir çok şeyin üzerinde tutan bir şirket. Geliştirdiği ve uyguladığı her projede toplumsal yararı gözeten, nasıl daha çok kazanabilirizden ziyade, nasıl daha çok değer yaratabiliriz sorusuna cevap arayan bir şirketiz. Bize göre, işimizi önemli ve özel kılan iki temel neden var. Bunlardan birincisi deprem gerçeği, ikincisi ile ise insanların mutlu bir şekilde yaşayacakları bir eve sahip olma hayalidir. 1999 depreminden binlerce vatandaşımızı inşaat molozlarının altında bıraktık. Aklımıza geldikçe halen içimizin acıdığı bu olay karşısında, konut üreten bir şirket olarak bizler kabasından incesine projemizin her bir unsurunda ilk kullanacağımız malzemenin üst kalitede olmasını tercih ediyoruz. Maaliyeti hiç önemli değil, az kazanalım ama insanlar güven içinde otursun, bizim için bu daha önemli. 


Diğer yandan ülkemizde insanların en büyük hayali ev sahibi olmaktır. Yıllarca çalışır çabalar, yemez içmez para biriktirir, yetmez ise çevresinden borç para alır ve ev sahibi olur. Biz Emre İnşaat olarak, insanımızın ne emeklerle ev sahibi olmaya çalıştığını çok iyi biliyoruz. O yüzden de onların beklentilerinin, hayallerinin üzerinde evler yaparak ve makul fiyatlarla sunarak, onların mutluluğuna katkı sağlamayı, mutluluklarına ortak olmaya çalışıyoruz. 


Milliyet


Geri Dön