26 / 04 / 2024

Emre Mermer, Lübnan'da `Dükkan' açıyor

Emre Mermer, Lübnan'da `Dükkan' açıyor

Girişimci Emre Mermer (41), 2004 yılında İstanbul'un `gecekondu' semtlerinden Küçükarmutlu'da Türkiye'nin en lüks kasaplarından birisini açınca herkes çok şaşırmıştı



Eski bir finansçı olan Mermer, `Dükkan' adlı bu kasabın hemen yanı başına bir de lüks biftek evi (steak house) kondurmuştu. Geçen süre zarfında biftek evlerini ikiye çıkaran, 3 tane de hamburgerci açan Mermer, şimdi de yurtdışına yayılmaya hazırlanıyor. Bugüne kadar işleri `Ağabey Gıda' firması altında yürüten Mermer, işleri büyütmek için ailesiyle birlikte `Dükkan Gıda' adlı yeni bir şirket kurdu. Mermer şunları anlatıyor:

McDonald's'a karşı `Dükkan'
"İzmit'te besicilik yapıyoruz. Toptan ve perakende et satıyoruz. Restoranlarımız var. İşler yavaş yavaş bizi aşmaya başladı. 2 yıl önce 10 kişiydik. Bugün Dükkan'da 60 kişi çalışıyor. Seneye 12 hamburgerci ve 2 steak house daha açacağız. Çalışan sayımız 250 olacak.

Yurtdışına da açılmaya karar verdik. Lübnan, Yunanistan ve Ukrayna'ya yer bakıyorum. İlk Dükkan Lübnan'da açılacak. Bu kadar hızlı büyüdüğümüz için yeniden yapılanmaya gidiyoruz. Şu an Maslak'ta bir merkez kuruyoruz. Burada büyük bir restoran ile kasap okulumuz olacak. Bağdat Caddesi'nde de en büyük hamburgercimizi kuruyoruz. Bunu da özellikle McDonald's'ın tam karşısına açıyoruz."

Milliyet


Geri Dön