19 / 04 / 2024

En başarılı şirket ödülü Onduline Avrasya'ya geldi!

En başarılı şirket ödülü Onduline Avrasya'ya geldi!

Onduline Grup Başkanı Mr. Jean Noel Fourel liderliğinde ve Onduline Grup'un varlık gösterdiği 30 ülkeden üst düzey yöneticilerinin ve Genel Müdürlerinin katılımıyla İstanbul'da düzenlenen toplantıda en büyük ödül Türkiye'nin oldu



Dünyanın çatı kaplama ürünlerinin lider markası Onduline Grup her yıl farklı bir ülkede düzenlenen ve Grubun aldığı sonuçların görüşüldüğü değerlendirme toplantısı bu yıl İstanbul'da gerçekleştirildi. Toplantıya Onduline Grup Ceo'su Mr. Jean Noel Fourel Başkanlığında Onduline Grup'un faaliyet gösterdiği 30 ülkeden 50 yönetici katıldı.

"United Talents Of Onduline" adı altında gerçekleşen toplantıda, Grubun 2009 hedefleri ve yeni pazarlama stratejilerinin yanısıra, markalaşma ve organizasyonel yapı gibi konularda toplantılar ve workshop'lar yapıldı. Düzenlenen toplantılarda Onduline Grup Başkanı MR Fourel dışında Grubun CFO'su MR Antoine Rebois, Onduline Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan birer konuşma yaparak değerlendirmelerde bulundular. 

Onduline Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Karahan Türkiye'yi her yönüyle anlatan bir konuşma yaparak, ülkenin dünya ekonomisindeki yerini, tarihini, insan yapısını, dünyadaki yerini ve kültürel birikimini çok kapsamlı bir sunumla anlattı. Onduline Avrasya ve ona bağlı ülkelerde elde ettikleri başarıları ve nedenlerini de vurguladı.

"En Başarılı Şirket Ödülü" Onduline Avrasya'nın...
Ülkelerin 2008 yılı performansları gözönüne alınarak yapılan değerlendirmede, toplantıya katılan 30 ülke arasından, Türkiye tüm alanlarda sergilediği başarısı ile "En Başarılı Şirket Ödülü"ne layık görüldü.

Onduline Grup yönetimi geçtiğimiz Mayıs ayında da başarıları nedeniyle Onduline Avrasya'nın sorumluluk alanına Pakistan'ı da dahil etti.


Geri Dön