29 / 03 / 2024

En büyük kazanç ve yatırım aracı arsa oldu!

En büyük kazanç ve yatırım aracı arsa oldu!

Doğru ve akıla bir yatırım yapmak isteyenlerin imdadına koşan yatırım danışmanları, kişilerin istekleri, bütçeleri ve değer kazanan bölgeler hakkında müşterilerine birbirinden değerli seçenekler sunuyor. En büyük kazanç ve yatırım aracı arsa...



Doğru ve akıla bir yatırım yapmak isteyenlerin imdadına koşan yatırım danışmanları, kişilerin istekleri, bütçeleri ve değer kazanan bölgeler hakkında müşterilerine birbirinden değerli seçenekler sunuyor. Müşterilerinin beklentilerini karşılamaya yönelik önerilerde bulunan firmalar, "İnşaat sektörünün hamuru arsa" diyor. 


MÜŞTERİLERİNE doğru ve getirişi yüksek bir yatırım için gerekli olan alternatifleri sunan Ankaralı firma AHK Gayrimenkul, güvenilir gayrimenkul yatırım danışmanlığının önemine dikkat çekiyor. Yurt içinde ve yurt dışında birçok kişi, kurum ve firmaya danışmanlık hizmeti verdiklerini belirten AHK Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hakan Karahalil, "Artık ülkemizde birçok kurumsal ve güçlü firmaların bile özellikle arsa yatırımları ile ilgilenen özel birimleri ve personelleri bulunuyor. Bu durum ise bize, ister kısa vadede olsun ister uzun vadede en büyük kazanç ve yatırım aracının arsa olduğunu gösteriyor" dedi.



YÜZDE 350 KAZANÇ 


Müşteriye akıla çözümler sunmanın hayati önem taşıdığım vurgulayan Karahalil, şöyle devam etti: "Firmamız son iki yıl içerisinde gerçekleştirmiş olduğu arsa yatınm projeleri ile yerli ve yabana müşterilerine ciddi kazanç getirişi sağladı. İlk arsa projemiz olan've üyesi olduğumuz ANGİAD üyelerine de sunduğumuz  Adana  Sançam Arsa Yatınm Projesi'nde yaklaşık iki yıl önce metrekaresini 20 TL seviyelerinde yatırımcılarımıza sattık. İkinci yılın sonunda imar ve plan çalışmaları ile şu anda mevcut fiyatı 60-70 TL seviyelerine çıktı. Kısaca ikinci yılın sonunda yabnmalanmıza yüzde 300 ila yüzde 350 civarında kazanç sağladık. Aynca söz konusu projemizde imar plan çalışmalan devam ederken, metrekare "fiyatlarının altı ay içerisinde 90-100 TL seviyelerine oturacağım öngörüyoruz. Bursa Arsa Yatınm Projesi'nde ise esld ve yeni, yerli ve yabana, kurumsal ve bireysel tüm yatırımcılarımıza yatınm yaptırmaya başladık ve dört ay gibi kısa bir süre içerisinde 180 dönüme yalan yer sattık. Arsa yatınm projelerimizde müşterilerimize, kazanaç taahhütlü ve garantili bir şekilde yatınm yaptınyoruz.


Ülkemizde inşaat, önem taşıyan lokomotif bir sektör olma özelliği taşıyor. Ancak arsa ve imar çalışmalan söz konusu olmadan inşaat sektörünün gelişmesi ve büyümesi mümkün değiL Bu nedenle, inşaat sektörünün hamuru arsadır. Dolayısıyla arsa yatırımı her daim ülkemizde, özellikle gelişmekte olan yeni bölgelerde revaçta olmaya devam edecek." ciddi emek istiyor ARSA yatırımının Türkiye'de legal olarak kar marjı en yüksek yatınm biçimi olduğunun da altım çizen Karahalil, "Örneğin sektörel olarak ciddi emek ve zaman harcadığınız birçok işte iki yıl gibi bir süre içerisinde yatırdığınız sermayenin yaklaşık Öte yandan arsa yatırımında herhangi bir ek emde ve zaman harcamanıza gerek yok. Sadece öngörülerinizin kuvvetli olması veya iyi, güvenilir bir gayrimenkul yatınm danışmanına sahip olmanız yeterli olur" dedi. 


Hürriyet  Ankara  Ek 


Geri Dön