23 / 04 / 2024

En farklı dekorasyon malzemeleri!

En farklı dekorasyon malzemeleri!

Dekorasyon malzemeleri artık akıllara zarar. Ahşap sandık açılıp kapanan minibara dönüşürken eşeğin sırtına yüklenen raf ise dekoratif bir hale gelebiliyor...



Sekreter Martin
İbride koleksiyonun bir parçası olan Martin, yüksek basınçla tabakalaştırılmış doğal bir maddeden oluşuyor. Her türlü iç mimari ile kombine edilebilen ürün çok farklı ve pratik çekmece ve raflarıyla kullanışlı bir yapıda. Tasarımı ise pratik ve şaşırtıcı.

Mini-bar sandık
Yolculuk için çok güzel bir tarzda olan sandık deri ve ahşaptan yapılmış. Çok özgün bir saklama imkanı sunan sandık büroda bir anda mini bara dönüşmesiyle ufak kaçamaklara imkan sağlıyor. Açılan taraf dergiler sürgülü taraf ise şişe ve kadehler için çok pratik ve orijinal.

Silindir vestiyer
Olağandışı, geçmişle geleceğin karışımı bu vestiyer Frédéric Gaunet tarafından tasarlandı. İki dönen kolonu bulunan vestiyer, size eşyalarınızı olabilecek en fazla alanda saklama imkânı veriyor.

Ceylan komodin
Ceylan figürü kullanılarak tasarlanan tamamı ahşaptan oluşan komodin kendini evinize davet ettiriyor. İbride tarafından tasarlanan komodinin uzun bacaklı yapısı onu daha da ilginç hale getiriyor. Tüm gizli sırlarınız onun üç çekmeceli haznesinde güvende olmaya hazır.. Komodinin ahşap ve siyah renk seçenekleri bulunuyor.

Peter ve Bevery'den mavi piknik masası
Bu masa pikniklerinizde vazgeçilmeziniz olacak. İstenilen her yere kolayca taşınabilen ve farklı renk seçenekleri ile sunulan bu şirin masa kare formuyla ve kendinden zarif vazosuyla davetleriniz ve servisleriniz için hazır. Kurulumu da pratik masanın mavi, beyaz ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneği bulunuyor.

Saydam kağıtlardan duvar lambası
Dişbudak levhasının üzerine delikler açılarak renkli saydam kâğıtlar sayesinde renkli ışıklar yayması sağlanan lamba, tasarım aydınlatmanın haricinde duvarda şık bir aksesuar olarak da kullanılabilme özelliği taşıyor.
Sabah Emlak


Geri Dön