25 / 04 / 2024

En fazla yetki belgesi İzmirli emlakçılarda!

En fazla yetki belgesi İzmirli emlakçılarda!

TÜGEM İzmir Şubesi Başkanı Gülçin Okay, emlakçılıkta kayıtdışı çalışmaların önüne geçmek ve mesleğin itibarını yükseltmeyi planladıklarını anlatarak en fazla yetki belgesini İzmirli emlakçıların aldığını söyledi.



2016 yılında kurulan, gayrimenkul sektörünün güçlü STK’ları arasında bulunan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) dördüncü yılına girdi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; hem yurtiçinde hem de yurtdışında şubeleriyle sektörle ilgili araştırmalarda bulunan TÜGEM, meslektaşlarının gelişimi ve beraberliğini sağlama çalışmalarıyla büyümesine devam ediyor.

Eğitim ve toplantı serisi

Kayıtdışı çalışmaların önüne geçmek ve mesleğin itibarını yükseltmeyi planladıklarını anlatan  İzmir  Şubesi Başkanı Gülçin Okay, “İzmir TÜGEM 2019 yılında temsilcilik olarak kuruldu. Bu sırada ücretsiz mesleki eğitimler, taşınmaz ticareti kanununa ilişkin bilgilendirme toplantıları, paneller, üye tanışma toplantıları düzenlendi. Ayrıca emlak sektörüne ait tüm dijital çözüm ortaklarının bir araya geldiği 500 meslektaşımızın katılım sağladığı PROPTECH etkinliği ile meslektaşlarımızın günceli ve son dijital gelişmeler konusunda bilgilendirilmesi sağlandı. Belgesiz danışman çalışmaması için gerekli tüm desteği sağladık. İzmirli gayrimenkul danışmanları, mesleklerine en çok sahip çıkan ve ülkede en fazla yetki belgesi ile çalışmayı prensip edinmiş durumda” dedi.

Koronavirüs İzmir'de gayrimenkul fiyatlarını nasıl etkileyecek?

İzmir'de gayrimenkul sektörü salgın sonrasına odaklandı!

 

 

 


Geri Dön