25 / 04 / 2024

En güzel yılbaşı hediyeleri Tchibo'da

En güzel yılbaşı hediyeleri Tchibo'da

Sevdiklerine hediye almak için bir türlü vakit bulamayanlar için ideal çözümler üreten “Son Dakika Hediyeleri” teması; 25 Aralık Çarşamba günü tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında...




2013’ün bitirmeye sayılı günler kala, sevdiklerine hediye almak için bir türlü vakit bulamayanlar için ideal çözümler üreten “Son Dakika Hediyeleri” teması; 25 Aralık Çarşamba günü tüm Tchibo mağazalarında, Tchibo.com.tr’de ve 444 28 26 numaralı telefonla sipariş hattında.


Tchibo, “Son Dakika Hediyeleri” teması ile bakımlı bir kış geçirmek isteyenler için birbirinden güzel bakım ürünlerinden, teknik alternatiflere; dekorasyon tutkunlarını gülümsetecek önerilerden, her kıyafete uygun aksesuarlara uzanan geniş bir ürün yelpazesi sunuyor. 


Kadınları soğuktan koruduğu kadar, şık bir aksesuar olarak kıyafeti farklılaştıran 3’ü 1 arada atkı, en sevdiğiniz parfümünüzü uçakta bile yanınızda taşımanızı sağlayan doldurulabilir parfüm şişesi, ayarlanabilir ısıtma işlevli ayak masaj aletinin yanında; trendlerden vazgeçmeyenlere özel tişörtler, kulaklıklar ve orijinal tasarımlı silikon çalar saatlerin yer aldığı “Son Dakika Hediyeler” temasında pratik, çok eğlenceli ve çılgın hediyeler mevcut. Yağmurda renk değiştirebilen otomatik şemsiye, beyazdan başlayarak renk değiştirme özelliğine sahip. Tek bir düğme ile açılıp kapanan şemsiye, çevre dostu malzemesi sayesinde su ve kir de tutmuyor.


Tchibo’nun “Son Dakika Hediyeleri” koleksiyonunda herkese uygun bir şey var. Yılbaşı hediye alışverişini son günlere bırakanlar için 25 Aralık Çarşamba günü satışa çıkacak olan “Son Dakika Hediyeleri” temasında; evlerini güzelleştirmek, renk katmak isteyen dekorasyon tutkunları için de farklı ürünler var. Evleri renklendiren yılbaşı süslerinden, yemek takımlarına; çift taraflı battaniyeden bölmeli saklama kutularına uzanan alternatifler arasında her yaşa ve her zevke uygun bir hediye mutlaka yer alıyor. 


Son Dakika Hediyeleri temasında yer alan ürünlerden bazıları:


3’u 1 Arada Örgü Atkı: Entegre bereli ve cepli. Rahat ve yumuşaktır. 1 atkı ucu berelidir, diğeri sıcak eller için ceplidir; parcaları kaybetmenizi önler. Bere çanta olarak da kullanılabilir.

Telefon Sipariş Kodu: 72715. Fiyatı: 44,95 TL


Doldurulabilir Parfüm Şişesi: En sevdiğiniz parfümünüz daima yanınızda; uçakta bile

Telefon Sipariş Kodu: 70089. Fiyatı: 26,95 TL


Shiatsu Ayak Masajı Aleti: Ayarlanabilir ısıtma işlevi. Masaj alanı yastığın zeminindedir. 

Telefon Sipariş Kodu: 66056. Fiyatı: 119,95 TL


Robbie WilliamsTişört: Etekleri yuvarlak ve arka kısmı daha uzun. Normal kesim. 

Telefon Sipariş Kodu: 72711. Fiyatı: 44,95 TL


Stereo Kulaklık: 40 mm membran sayesinde son derece kaliteli ses. Ayarlanabilir kulaklıklıdır ve yumuşak dolgulu kulaklığın kullanımı rahattır. 

Telefon Sipariş Kodu: 63333. Fiyatı: 39,95 TL


Silikon Çalar Saat: Üç canlı renk, orijinal tasarım. Telefon Sipariş Kodu: 70662. Fiyatı: 34,95 TL


Renk Değiştirebilen Otomatik Şemsiye: Yağmurda renk değiştiren fonksiyonlu. Yağmurda beyazdan renkliye renk değişimi gösterir. Telefon Sipariş Kodu: 71942. Fiyatı: 36,95 TL


LED Işık Zinciri: Telefon Sipariş Kodu: 72053. Fiyatı: 29,95 TL


Bone China Yemek Takımı: Kaliteli porselenden üretilmiştir. Telefon Sipariş Kodu: 70556. Fiyatı: 449,95 TL


Çift Taraflı Battaniye: Üst kısmı son derece yumuşak örgü, alt kısmı pelüş. Telefon Sipariş Kodu: 71736. Fiyatı: 89,95 TL


Bölmeli Saklama Kutusu: Ağac süslerini vb. korumalı muhafaza etmek için bölmeli.

Telefon Sipariş Kodu: 71947 Fiyatı: 29,95 TL



Geri Dön