29 / 03 / 2024

En iyi Rezidans ödülü Nidapark Beşiktaş projesine verildi!

En iyi Rezidans ödülü Nidapark Beşiktaş projesine verildi!

İSTANBUL Beşiktaş'ta konumlanan, samimi mahalle hayatı yaratma hedefiyle inşa edilen 'Nidapark Beşiktaş', Sign of the City Adwards gecesinde 'Devam Eden En İyi Rezidans Ödülü'nü kazandı. Projede 58 rezidans daire yer alıyor.



TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul Sign of the City Avvards'da "Devanı Eden En İyi Rezidans" kategorisinde ödüle layık görüldü. 6 Kasım'da gerçekleştirilen törende, Nidapark Beşiktaş'ın ödülünü Tahincioğlu Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Soner Akpınar aldı. Beşiktaş'ta Ihlamur Caddesi üzerinde bulunan Nidapark Beşiktaş, Beşiktaş iskelesine yürüme mesafesinde. 

Boğaziçi Köprüsü bağlantı yoluna ise 250 metre uzaklıktaki konumu sayesinde konut sahiplerine İstanbul'un her noktasına rahat ulaşım imkanı sunuyor. 


BALKON VE TERASLI EVLER 


36 metrekare ile 79 metrekare arasında değişen stüdyo. 64 metrekare ile 78 metrekare arasında değişen 1 + 1 ve 108 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen 2+1 seçeneklerinin tasarlandığı toplam 58 rezidans dairesi bulunan Nidapark Beşiktaş'ın Boğaza yakın konumuyla one çıkıyor. Çevresindeki binalarla 

Çatıda havuz keyfi 


NİDAPARK Beşiktaş, çatı katında, boğazın gece ve gündüz siluetlerini harmanlayan, insanların biı yandan yuzeıken biı yandan da adalar manzarasını seyredebileceği açık yüzme havuzu, güneşlenme teraslan. 200 metrekaıenin uyumlu, az katlı ve yatay olarak konumlandırılan projede, hemen her daire bir balkona ve terasa sahip. Projenin iç dekorasyonunda daiteler sahiplerine; mutfak ve üzeı inde bir fitness salonu, barbekü ve lounge alanları gibi sosyal yaşam aianlan ile birlikte daire sakinlerinin bütün ihüyaçlannı karşılayabileceği bir alan bulunduruyor. Nidapark Beşiktaş sakinlerinin park sorunu yaşamaması hedefleniyor. Banyo dolaplarından portmantoya: ocak, fırın, davlumbaz, buzdolabı, bulaşık makinasından çamaşır makinasına, ankastre eşyalarıyla birlikte teslim ediliyor. 


Hedef 700 milyon dolar yatırım 


TAHİNCİOĞLU Holding, 1965 başlattığı inşaat ve gayrimenkul geliştirme faaliyetlerini. 2006 yılında kurduğu Tahûıcioğlu Gayrimenkul inşaat ve Turizm AŞ şirketi altında topladı. 


Tahincioğlu Gayrimenkul, perakende, ofis ve konut projelerinin yanı sııa otellerin inşa ve gayrimenkul geliştirme çalışmalaruıı yürütüyor. 


Şirketin tamamlanmış pıojelerinin inşaat alanı 1.5 milyon metrekareyi geçiyor. 

2013 yılmda 175 milyon dolar olarak gerçekleşen toplam yatırım miktaıının 2015 yılı sonuna kadar 700 milyon dolara ulaşması hedefleniyor. Bugüne kadar geliştirilen projelerin toplam değeri ise yaklaşık 2.5 milyar dolar. Kentsel dönüşümle de ilgüenen şüket Çengelköy ve Zeytinburnu bölgeler rnde de yeni projeler planlıyor. 

Tahincioğlu, Nidapark Beşiktaş projesiyle 'En İyi Rezidans Ödülü'ne layık görüldü


Hürriyet


Geri Dön