29 / 03 / 2024

Ender Vardar: Aydın'a hizmet etmek istiyorum!

Ender Vardar: Aydın'a hizmet etmek istiyorum!

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Belediye İlişkileri ve Fonlar Daire Başkanı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında teknik uzman olan İnşaat Mühendisi Ender Vardar MHP Aydın Milletvekili aday adaylığını açıklarken, 28 yıllık siyasi tecrübemle Aydın’a hizmet



Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) bir isim daha millet vekilliği aday adaylığını açıkladı.

Bu doğrultuda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İmar Uygulama Dairesinde Teknik Uzman olarak görev yapan İnşaat Mühendisi Ender Vardar, MHP Aydın Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ederek memleketi Nazilli’ye gelip seçim çalışmalarına başladı. Dün Nazilli’ye gelen Ender Vardar Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Seval Koşar önceki gün MHP Aydın Milletvekili aday adaylığını açıklayan Deniz Depboylu ile birlikte Nazilli’nin İsabeyli Mahallesinde Münevver ve Ali Alsoy’a ait cafe açılışına katıldı. Açılışa katılanlar halk tarafından sevgi gösterileriyle karşılandılar. MHP’liler daha sonra Nazilli Cem evine giderek taziye ziyaretinde bulundular.


“MHP İKTİDARINA İHTİYAÇ VAR”

Aday adaylığını değerlendiren Vardar, “Bu gün ülkemizin MHP iktidarına ihtiyacı vardır. MHP’nin deneyimli tecrübeli kadroları Türkiyemizi ileriye götürecek hükümeti oluşturacaktır. Bende 28 yıllık siyasi ve bürokrasi tecrübemi MHP Milletvekili olarak Aydınımıza yansıtmak istiyorum. Bayındırlık ve İskan Bakanlığında 1987 yılında başladığım bürokrasi yaşamımda 28 yıldır çok önemli deneyimler kazandım. Türkiye’nin dört köşesinde ki çalışmalara katıldım. Plan ve projelere katkıda bulundum. Aydınımızın dört bir yanını adım gibi biliyorum. Nerede ne sorun var çözümü nedir, hepsini biliyorum. Edindiğim deneyim ve tecrübelerim ile memleketimiz Aydın’a faydalı olmak için MHP Aydın aday adayı oldum” şeklinde konuştu.


28 YILLIK SİYASİ TECRÜBE

Evli ve iki çocuk babası olan Ender Vardar, 28 yıldır Ankara’da siyaset ve bürokrasi ile iç içe yaşayan halen Aydınlılar Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği genel Başkanlığını sürdürüyor. 1956 yılında Nazilli’de doğan ilk orta ve lise eğitimini Nazilli’de yapan  Adana  İ.T.İ.A. Mühendislik Bilimleri Fakültesi İnşaat Mühendisliği bölümünden 1981 yılında mezun olduktan sonra Nazilli’de serbest inşaat mühendisliğine başlayan Vardar, 1983 yılında merhum Aydın Milletvekili Mehmet Özalp’ın ekibinde Anavatan Partisi'nde siyasete girerek Anap Nazilli kurucu yönetim kurulu üyesi oldu. Ender Vardar 1987 yılında ikinci Anap iktidarında Bayındırlık ve İskan Bakanı Cengiz Altınkaya’nın bakan özel danışmanı oldu.



Geri Dön