26 / 04 / 2024

Enerji Ekonomisi Birliği Başkanlığı’na Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu getirildi!

Enerji Ekonomisi Birliği Başkanlığı’na Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu getirildi!

Dünya üzerinde 100’ü aşkın ülkenin içinde yer aldığı Uluslararası Enerji Ekonomisi Birliği ( IAEE ) Başkanlığı’na, Boğaziçi Üniversitesi’nden Prof. Dr. Gürkan Kumbaroğlu getirildi. Kumbaroğlu, 1 Ocak 2015’te görevi devir alacak.



Kumbaroğlu’nun 1 Ocak 2015’te görevi devralmasıyla Türkiye, önümüzdeki 2 yıl boyunca enerji sektöründeki dev kurumlarla Nobel ödüllü bilimadamlarının yer aldığı birliğin politikalarına yön verecek. Görev süresi boyunca enerjide iz bırakacak çalışmalar yapmak istediğini belirten Kumbaroğlu, “IAEE’nin Afrika, Ortadoğu ve Asya ülkelerinde daha etkin olması için çalışmalar yürüteceğiz” dedi. Özellikle konferanslarda gençliğe, üniversitelilere yönelik sürpriz projelerinin de olduğu vurgulayan Kumbaroğlu, başlatacakları enerji eğitimleriyle gelecek nesillere temiz; az maliyetle, yüksek konfora ulaşmanın yolunu açmak istediklerini, bunda gençleri projelerin içine yerleştirmenin büyük önem taşıdığını bildirdi. Kumbaroğlu, Roma’da düzenleyecekleri IAEE Avrupa Konferansı’nın 29 Ekim tarihine denk geldiğini anımsatarak, Cumhuriyet Bayramı coşkusunu İtalya’da da yaşatacak bir etkinliğe imza atacaklarını söyledi.


Hürriyet



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'den KAP'a yapılan açıklama şöyle:

"Şirketimiz projelerinden  İstanbul  Kartal Yakacık Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. Oturumu 23.10.2014 tarih saat 14:30 da yapılmıştır.

Söz konusu ihaleye 11 (Onbir) istekli katılmıştır.

İsteklilere ait teklif zarfları içerisindeki belgelerin ihale komisyonu tarafından ayrıntılı değerlendirilmesinden sonra, ihalenin Pazarlık - Açık Artırma bölümünü içeren  2. Oturumu ileriki bir tarihte yapılacak olup, isteklilere ihalenin 2. Oturum tarihi ve saati yazı ile bildirilecektir.




İhaleye katılan istekliler ve Teklifleri için tıklayın


Geri Dön