26 / 04 / 2024

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci'nin Urla'daki evi!

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci'nin Urla'daki evi!

Ünlü çift Beyza Şekerci ile Engin Hepileri, Urla'daki evlerinin kapısını gazetecilere açtı...



Şehrin stresinden kurtulmak isteyen Beyza Şekerci ile Engin Hepileri, Urla’daki tek katlı evlerinde yazın tadını çıkarıyor. Ünlü çift, önceki gün kendilerini görüntüleyen gazetecilere, evlerinin kapılarını açtı.

Milliyet'ten Deniz Boy'un haberine göre; doğayla iç içe yaşayan çiftten Hepileri, "Marttan beri buradayız. 3-5 gün daha kalalım, İstanbul'a dönmeyelim derken; kendimizi 2.5 aylık süreçte kendimizi burada bulduk. Oğlumuz Can için de doğa ile iç içe büyümek konusunda bir ilk oldu. Biz, biraz hani avantaja çevirmeye çalıştık hem kendimiz için hem oğlumuzun sağlığı için tabii" diye konuştu.

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci nin Urla daki evi!

Bu evi kendilerine sakin bir yer olarak yaptırdıklarını belirten Beyza Şekerci ise, salgın döneminde bütün eksikleri tamamladıklarını ifade etti. Eşinin birçok el işi yaptığını vurgulayan oyuncu, "Anladım ki kocamın elinden her iş geliyor" dedi.

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci nin Urla daki evi!

Hepileri, "Köylüler size yardım ediyor mu?" sorusuna yanıt verdi. Oyuncu, "Yani müthiş insanlar sağ olsunlar. İlk geldiğimizde misafirdik ama artık bizde bir köylü olduk, onlarda artık bizi böyle görüyor. Onlar için köyün sorumluluğu neyse bizim içinde köyün sorumluluğu o olarak kabul ediyoruz. Onun içinde tatlı bir şey oldu. Güzel bir şekilde yaşıyoruz burada" diye konuştu.

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!


Geri Dön