20 / 04 / 2024

Er Prefabrik 25 inşaatta çalışıyor!

Er Prefabrik 25 inşaatta çalışıyor!

Er Prefabrik, 2009'dan bugüne kadar en çok çubuklu sistem prefabrik fabrika ve depo üretimini gerçekleştirerek Ege Bölgesi'nin lider firması oldu. Firma 25 inşatta faaliyet gösteriyor...



Er Prefabrik, 2009'dan bugüne kadar en çok çubuklu sistem prefabrik fabrika ve depo üretimini gerçekleştirerek Ege Bölgesi'nin lider firması oldu. 1975'te Manisa'da Zafer-Bülent Ünal kardeşlerin kurduğu Eral İnşa Ltd, sektördeki gelişmeleri takip ederek 2003'ten bu yana geleceğin yapı türü olan prefabrikasyon teknolojisi alanında faaliyetlerine devam ediyor. 


Bülent Ünal yönetiminde yoluna devam eden Er Prefabrik 2004'te Muradiye Sanayi Bölgesi'ndeki tesisleri de kurdu. Er Prefabrik aynı zamanda Türkiye Prefabrik Birliği Üyesi oldu. Firma, 2009'dan bugüne kadar en çok çubuklu sistem prefabrik fabrika ve depo üreterek Türkiye genelinde üst sıralarda, Ege Bölgesi'nde birinci firma oldu. Bülent Ünal ve şirket Müdürü Kemal Ünal ile teknolojideki son gelişmeleri takip ederek gelişen Er Prefabrik, Ege'de birinci sıradaki yerini korumaya devam ediyor. 


Er Prefabrik, betonarme prefabrik yanında yeni yapılan çelik atölyesinde çelik konstrüksiyon üretiminde de iddialı. Er Prefabrik sektöründe öncü ve model olma özelliğini, müteahhit kökenli ve inşaatı bilen ekipleriyle şimdi de çelik konstrasyonlu bina inşaatlarında devam ettiriyor. 


ARANAN MARKA 

Manisa Muradiye Sanayi Bölgesi'ndeki 26 bin metrekare alanda günde 350 ton üretim yapıldığını belirten Şirket Müdürü Kemal Ünal, "Laboratuarlarımızda üretimin her aşamasında gerekli tüm testler yapılıyor. Ürünlerimiz, inşaat sektöründe aranılan marka geldi" dedi. 2003'ten bugüne kadar 750 prefabrik kargas inşaatı bitiren, şu anda 25 inşaatta çalışma yapan Er Prefabrik, kalite ve güven ilkesi doğru üretim yapıyor. 


Yeni Asır ek


Geri Dön