28 / 03 / 2024

ERA Gayrimenkul franchise ödülleri sahipleri verildi!

ERA Gayrimenkul franchise ödülleri sahipleri verildi!

ERA Gayrimenkul Türkiye’nin gerçekleştirdiği ‘ERA Türkiye Ödül ve Gala Gecesi’nde ‘en iyi franchise’ ödülleri sahiplerine verildi.



ERA Gayrimenkul Türkiye’nin gerçekleştirdiği ‘ERA Türkiye Ödül ve Gala Gecesi’nde ‘en iyi franchise’ ödülleri de sahiplerini buldu. Gecede ‘2016 yılının en başarılı ofisi; ERA Gayrimenkul Maximum’ seçilirken, ‘En başarılı ERA Gayrimenkul Danışmanı ve ERA üyesi Sema Akçıl’ oldu. Başarılı broker ve iş ortaklarının da özel ödüllerin sahibi olduğu gecede, ünlü sanatçı Nev ve orkestrası da konuklara keyifli saatler yaşattı. 


ABD merkezli global gayrimenkul danışmanlık firması ERA Gayrimenkul, Dedeman Bostancı Otel’de gerçekleştirdiği ERA Türkiye ödül ve gala gecesinde ‘en iyi franchise’ ödülleri de sahiplerini buldu.  Gecede ‘ERA Gayrimenkul Maximum, 2016 yılının en başarılı ERA ofisi’ seçilirken, ‘2016 yılının en başarılı ERA üyesi ve gayrimenkul danışmanı’ Sema Akçıl oldu. Aynı gecede başarılı broker ve iş ortakları da özel ödüllerin sahibi oldu. 


Kurulduğu günden bu güne teknolojiyi gayrimenkul sektörüyle buluşturan global gayrimenkul danışmanlık markası ERA, 24 ayrı kategoride verdiği ödüllerle franchise ofislerini, Broker, Gayrimenkul Danışmanları ve ofis yöneticilerini ödüllendirdi. Üstün başarı kriterleri dikkate alınarak belirlenen ödüller çok hassas bir süreçten sonra sahiplerini buldu. 


ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Tansa Mermerci Ekşioğlu, ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan ve ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay’ın ev sahipliğinde gerçekleşen gecede Tüccarlar Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İlker Önel, internet portal sponsoru olarak geceye katılım gösteren Hürriyet Emlak, ERA Gayrimenkul Türkiye iş ortakları ve bütün ERA Gayrimenkul Türkiye franchise ofis sahipleri bir araya geldi. 


2 Mart Perşembe günü Dedeman Bostancı Otel’de gerçekleşen geceyi, Türkiye’de kendine has tarzı ile müziğini ortaya koyan, yorumculuğu kadar söz yazarı, besteci ve müzisyenliği ile de geniş kitleler tarafından takip edilen müzik adamı Nev, orkestrasıyla birlikte verdiği unutulmaz bir konserle noktaladı.



Geri Dön