20 / 04 / 2024

Erciş Belediyesi’nden yol açma çalışması!

Erciş Belediyesi’nden yol açma çalışması!

Van’ın Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bucakönü Mahallesi’nde yol açma çalışması başlatıldı. Toplamda 20 kilometrelik yolun yapımını tamamladı. Mevcut yolların stabilize çalışması da yapıldı.



Van’ın Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bucakönü Mahallesi’nde yol açma çalışması başlatıldı.


Geçtiğimiz günlerde sekiz adet kamyon alarak araç filosunu genişleten Erciş Belediyesi, aldığı araçlarla çalışmalarını hızlandırdı. Erciş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Bucakönü Mahallesi’nde bağlantı yolu açtı. Belediye ekipleri diğer taraftan Karatavuk Mahallesi’nde de yeni yollar açarak toplamda 20 kilometrelik yolun yapımını tamamladı. 


Bucakönü Mahallesi’nde oturan yurttaşların yıllardır başvurularına rağmen açılmayan bağlantı yolu, yurttaşların Erciş Belediyesi’ne başvurması ile birlikte hemen çalışma başlatıldı. Belediye söz konusu mahallede yeni yollar açmanın yanı sıra mevcut yolların stabilize çalışmasını yaparak ihtiyaç duyulan yerlere büz ve demir boru attı.


Karatavuk Mahallesi’nde de 20 kilometrelik yol çalışmasında bulunan Erciş Belediyesi ekipleri, mevcut yolları genişleterek hem mahalle içi hem de mahallenin dışarıyla olan bağlantısını gerçekleştirdi.



Hürriyet Yerel




Geri Dön