19 / 04 / 2024

Erciyes Üniversitesi'ne yeni eğitim bloğu inşa edilecek!

Erciyes Üniversitesi'ne yeni eğitim bloğu inşa edilecek!

Hayırsever Mehmet-Yusuf-Fatma Türkan Palamut ailesi, Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüs alanına 7. Eğitim Bloğu Binası’nı inşaa ederek, Erciyes Üniversitesi’ne bağışlayacağı binanın protokol imza töreni gerçekleştirildi.



Hayırsever Mehmet-Yusuf-Fatma Türkan Palamut ailesi, Erciyes Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı ile birlikte hazırlanan olan proje ile Erciyes Üniversitesi Develi Seyrani Kampüs alanına 7. Eğitim Bloğu Binası’nı inşaa ederek, Erciyes Üniversitesi’ne bağışlayacağı binanın protokol imza töreni gerçekleştirildi.

Mehmet Palamut Eğitim Bloğu adı verilecek olan binanın protokol imza töreni Erciyes Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Hamza Çakır’ın da katılımıyla yapıldı. İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen İmza Töreni’nde hayırseverler binanın en kısa zamanda bitirilerek teslim edileceğini söyledi. İmzanın atılmasının ardından konuşan Erciyes Üniversitesi Vekil Rektörü Prof. Dr. Hamza Çakır ise, “İnşallah bundan sonraki imzalarımızın ilki Seyrani Üniversitesi adına olacak. Bir şehrin çehresinin değişebilmesi için, kültürünün değişebilmesi için, yaşam tarzının değişebilmesi için mutlak suretle orada bir üniversite olması gerekir. Bir üniversite olmadan orada bu değişimleri yapamazsınız. Altyapı, fiziki mekan ve ulaşım olarak da Develi bunu hak ediyor” diye konuştu.

Protokol İmza Töreni’ne AK Parti Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu’da katıldı.



Hürriyet 


Geri Dön