29 / 03 / 2024

"Erdemir, her türlü zorluğun üstesinden gelebilir"


Erdemir Genel Müdürü Özgen, ülke ve Ereğli ekonomisinin zor günler yaşadığını söyledi



Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) T.A.Ş Genel Müdürü Oğuz Özgen, "ERDEMİR, çalışanları ile birlikte gerçekleştirdiği ekip çalışmasıyla her türlü güçlüğün üstesinden gelebilecek bir şirkettir" dedi.

Özgen, Gülüç Beldesi Belediye Başkanı Aydın Güngör'ü ziyaretinde yaptığı konuşmada, ülke ve Ereğli ekonomisinin zor günler yaşadığını söyledi. Dünyadaki ekonomik gelişmeleri de görmek gerektiğini belirten Özgen, şöyle konuştu:

"Başından beri söylediğimiz gibi ekonomik kriz, dünya genelinde yaşanıyor. Almanya'nın en büyük çelik üreticisi Thyssen Krupp'un 2 bin çalışanını işten çıkarmayı planladığı biliniyor. ERDEMİR, geçmişte de birtakım sallantılar yaşadı ama bu başka bir kriz. 1929'dan bugüne dünyada gelmiş geçmiş en büyük ekonomik kriz. Biz, krizin başladığı günden itibaren çalışanların maaşlarını günü gününe ödemeye gayret ediyoruz. Herkes elinden geleni yapmaya çabalıyor. Bu şekilde de devam edeceğiz. ERDEMİR, çalışanları ile birlikte gerçekleştirdiği ekip çalışmasıyla her türlü güçlüğün üstesinden gelebilecek bir şirkettir. Bu krizden de güçlü şekilde çıkacaktır."

Özgen, ERDEMİR'in, kuruluşunun 44. yıldönümünü kutlandığı, Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Erdemirspor'un da ligi 11. sırada bitirerek güzel günler yaşadığını sözlerine ekledi.

Gülüç Belediye Başkanı Güngör de, şirket yöneticilerine güvendiklerini, ERDEMİR'in krizden en iyi şekilde çıkacağına inandıklarını ifade etti.
Dünya


Geri Dön