17 / 04 / 2024

Erden Timur: Sign of the City sektöre değer kattı!

Erden Timur: Sign of the City sektöre değer kattı!

Sign of the City'de ödüle değer görülen projeler hakkında bilgi veren NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, yarışmanın sektöre değer katan bir yarışma olduğunu ifade etti.




Timur, inşaat sektöründe her geçen gün çıtayı daha da yukarılara çıkaran gayrimenkul firmalarının farklı kategorilerde ödüllere layık görülmesine tanık olmanın kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 



Timur, Sign of the City'nin sektöre değer katan bir yarışma olduğunu ifade etti. Ödül almak gurur verici NEF olarak bundan öncede yasanın başladığı Nef Apartments Kemerburgaz 04 projeleri ile 2012 yılında Türkiye'nin En İyi Konut; teslimlerini tamamladıkları Nef Offices Levent 03 projesi ile 2011 yılında En İyi Ofis projesi ve teslimlerini bu ay yapmayı bekledikleri Nef Offices Dörtlevent 09 projeleri ile de 2012 yılının En İyi Ofis projesine layık görüldüklerini söyleyen Erden Timur, "Ödül almak gurur verici" dedi.


İlk kez uygulanan sistem

Yarışmada ödüle değer görülen projeleri hakkında da bilgi veren Erden Timur, "Dünyada ilk kez uygulanan foldhome, foldoffice konsepti ile bir ev veya ofis aldığınızda aslında 24 odalı bir eve veya ofise sahip oluyorsunuz. 5 bin metrekarelik bir evin veya ofisin sahip olabileceği özellikleri 100 metrekarelik evin ve ofisin içinde sunan mimari bir yaklaşımdır. 



Standart bir evin ya da ofisin içine sığamayacak, hatta sitelerin alışılmış sosyal tesislerinin bile kapsayamayacağı kadar farklı üniteler sunan Foldhome sistemi sayesinde, ev sahipleri müzik odası, playstation odası, özel sinema odası, karaoke - party odası, gusto odası gibi 24 farklı üniteden rezervasyon sistemi ile yararlanabiliyor. Kullan öde sistemi ile foldhome ünitesini dilediğiniz zaman evinize veya ofisinize ekleyip dilediğinizde çıkarabiliyor, bedelini sadece kullandığınızda ödüyorsunuz"dedi.



Yola çıktıklan ilk günden itibaren, metrekarelerle değil santimetrekarelerle çalışarak, sektöre Foldhome ve Foldoffice gibi keşifleri ile sektöre yeni bir soluk getirdiklerini ifade eden Nef Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, "Nef, Hürriyet Gazetesi'nin öncülüğüne düzenlenen 'Sign of the City Awards' yarışmasında, sektörde yenilik jüri özel ödülüne layık görüldü. Patentli buluşları ve keşifleriyle gayrimenkul sektöründe ilklerin öncüsü olan Timur Gayrimenkul markası Nef tasarıma ve insan mutluluğuna verdiği önemi inovasyon ile birleştirerek Avrupa'dan Türkiye'ye dünyanın farklı yerlerinden ödüller almaya devam ediyor" dedi. 


İnsanlara mutluluk veriyoruz

Türkiye'nin önde gelen markalarının yanı sıra üst düzey bürokratların da katılım gösterdiği, Hürriyet Gazetesi tarafından 06 Kasım 2014 tarihinde düzenlenen 'Sign of the City Awards' yarışmasında, gecenin en prestijli ödüllerinden biri olan 'Sektörde Yenilik Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldüklerini söyleyen Erden Timur, "Dünyada ilk kez uygulanan foldhome, foldoffice ve garantili proje gibi keşiflerin sahibi olan Nef, sadece Türkiye'de değil dünyanın da önemli metropollerinde geliştireceği projeleri ile dünyada gayrimenkul sektörüne yenilik getirmek için çalışmalarına devam ediyor" dedi. 



Etkileyici organizasyon

'Sign of the City Awards' gecesinin, birbirinden prestijli markaları bir araya getirmesi bakımından hayli etkileyici bir organizasyon olduğunun altını çizen Timur, "Sektöre değer katan, her geçen gün çıtayı daha da yukarılara çıkaran gayrimenkul firmalarının farklı kategorilerde ödüllere layık görülmesine tanık olduk. Sektöre değer katan bir ödül töreni oldu" diye konuştu. 


Kalıcı etki bırakacak 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünü uluslararası standartlara uygun hale getirmek ve sektörün daha da başarılı işlere imza atmasını sağlamak ve yaşanan tatlı rekabeti arttırmak amacıyla bu tarz ödüllerin gayrimenkul sektörüne katkısının yadsınamayacağına değinen Erden Timur. "Ödül kazanan her proje bulunduğu şehrin yüzünü değiştiriyor" dedi. 


Hürriyet


Geri Dön