26 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar Akyazı için başbakanı ziyaret edecek!

Erdoğan Bayraktar Akyazı için başbakanı ziyaret edecek!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, TOKİ Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Asbaşkan Nevzat Şakar, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı makamında ziyaret edecek



Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, morali bozulan oyuncularını sert bir dille uyararak, "Biz nasıl puan kaybettiysek Fenerbahçe de kaybeder. Kaldırın kafanızı ve işinize odaklanın" dedi. Bu arada Trabzon'da yerel bir gazete Fenerbahçe'ye yakın bir ismin Eskişehirsporlu oyunculara kişi başı 50 bin TL prim verdiği iddiasında bulundu.

Eskişehirspor deplasmanında puan bıraktıkları için oldukça üzgün olan Trabzonsporlu futbolculara Teknik Direktör Şenol Güneş'ten sert uyarı geldi. Tüm futbolcularından başlarını kaldırmalarını isteyen Güneş, "Biz nasıl puan kaybettiksek, rakibimiz de kaybedecektir. Kaldırın kafanızı ve işinize odaklanın. Bugüne kadar işinizi en iyi şekilde yapmaya çalıştınız ve bundan sonra da aynı şekilde devam edin" dedi. Bu arada Şenol Güneş'in gelecek hafta sonu oynanacak olan Gaziantepspor maçı öncesi rakibi detaylı bir şekilde analiz etmesi bekleniyor.

YEREL GAZETEDEN 50 BİN TL'LİK PRİM İDDİASI

Trabzon'un yerel gazetelerinden Taka'da yer alan bir iddia ise ortalığı karıştıracak. Gazetenin haberine göre Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen ve Eskişehirspor'la oynanan maçı tribünden izleyen Ali adlı bir işadamı, Eskişehirsporlu oyunculara kişi başı 50 bin TL prim verdi. Maç içerisinde de Trabzonsporlu oyuncularla diyaloğa giren Eskişehirsporlu bazı futbolcular, "Bu maç için 50 bin TL prim aldık, o yüzden puan almalıyız" dedi. Gazete haberinde maç sonunda Eskişehirspor tribünlerinde açılan Fenerbahçe bayrağının fotoğrafı da yer aldı.

BAŞKAN ŞENER, BAKAN ÖZAK VE BAYRAKTAR BAŞBAKAN'A ÇIKIYOR

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, beraberinde Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak,  TOKİ  Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, Asbaşkan Nevzat Şakar, Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin ve futbolculardan Selçuk veya Umut'u alarak yarın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı makamında ziyaret edecek. Görüşmenin ana gündem maddesinin Trabzon'da dolgusu devam eden Akyazı Projesi olacağı öğrenildi. Trabzonspor kulübü bu projeye stadın dışına tesisleri ve birkaç gelir getirici yapıyı daha ekletmek istiyor.

BAYRAKTAR'DAN FENERBAHÇE SİTEMİ

Trabzonspor kafilesiyle birlikte Eskişehir'e giden ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan yakınlığı ile bilinen Ak Parti Trabzon 2. sıra milletvekili adayı ve TOKİ Eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, bordo mavili takımın net bir golünün verilmediğini söyledi. Bayraktar, yerel Günebakış gazetesine yaptığı açıklamada, aynı pozisyonun Fenerbahçe maçında yaşanması durumunda golün verileceğine inandığını belirterek, "O golün bir benzerini Fenerbahçe atsaydı mutlaka verilirdi. Verilmemesi halinde ise Fenerbahçe dünyayı yakardı. Biz de maçtaydık. Karşı tarafın bir ince ayarı olduğunu gördük" dedi.

BAŞBAKAN'A ZİYARET TEPKİSİ

Trabzon'da bulunan Trabzonspor'u Sevenler Derneği'ne üye taraftarlar, pankart asarak makamında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli futbolcu Alex'i ağırlayan Başbakan aleyhine pankart astı. Eskişehir deplasmanından Trabzon'a dönen taraftar grubu dün akşam saatlerinde Trabzonspor'u Sevenler Derneği lokali önüne, "Sayın Başbakanım Trabzon mitinginde Aziz Yıldırım ve Alex'i Yanında Getirmeni İstiyoruz" yazılı pankart asarak yaşananlara tepki koydular. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Trabzonspor'u Sevenler Derneği Başkanı Ersen Çavdar, Trabzonspor'un şampiyon olmaması için bir takım masa oyunlarının oynandığını söyledi. Başbakan Erdoğan'ın söz konusu tutumuna eleştirilerde bulunan Çavdar, "Bu taraftar Trabzonspor'a canını vermektedir. Sayın Başbakanımız, Aziz Yıldırım ve çok sevdiği Alex'i misafir etti. Başbakanımız Trabzon mitingine de bu iki ismi getirmesini istiyoruz" dedi.
Hürriyet/ YUNUS EMRE SEL


Geri Dön