26 / 04 / 2024

Erdoğan Bayraktar'dan Sancaktepe'ye konut projesi!

Erdoğan Bayraktar'dan Sancaktepe'ye konut projesi!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Sancaktepe'de konut projesi geliştiriyor. Adres Koru Evleri'nde metrekare fiyatı 3 bin 670 TL'den başlangıç gösteriyor.



Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar uzun bir aradan sonra gayrimenkul projesi ile sahneye çıktı. 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturması sonrasında görevinden ayrılan Bayraktar, 1973'te kurulan Bayraktar İnşaat'ın başına geçmişti. Asıl işi olan müteahhitliğe dönüş yapan Bayraktar, bakanlık sonrası ilk projesinde de satışlara başladı. Bayraktar İnşaat tarafından İstanbul Sancaktepe hayata geçirilen projenin adı Adres Koru Evleri. Bugüne kadar 54 farklı projeyi hayata geçiren Bayraktar İnşaat'ın en son projesi Adres Koru Evleri 22 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor, 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşuyor. 


Erdoğan Bayraktar dan Sancaktepe ye konut projesi!


370 BİN TL'DEN BAŞLIYOR 

Metrekare fiyatlarının 3 bin 670 TL'den başladığı Adres Koru Evleri'nde konut fiyatları ise 370 bin TL ile 665 bin TL arasında değişiyor. Projede basketbol sahası, yürüyüş alanları, kapalı havuz, spor alanları, fitness, sauna hamam ve toplantı salonları yer alıyor.


www.adreskoruevleri.com/


Hürriyet


Geri Dön