25 / 04 / 2024

Erenler dönüşüm projesinin 2. etabındaki konutlar satışa çıkıyor!

Erenler dönüşüm projesinin 2. etabındaki konutlar satışa çıkıyor!

Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci etabı olan Nehir Konakları’nda 144 konut satışa sunuluyor. 



Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. etabı olan Nehir Konakları’nda vatandaşın daha kolay konut sahibi olabilmesi adına Erenler Belediyesi ve Vakıf Katılım Bankası arasında protokol imzalaması gerçekleştirildi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Nehir Konakları'nda 60 ve 120 ay vade seçenekleri ile  144 konut 144 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Nehir Konakları’nda ki konutlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre “Açık teklif Usulü” ile satılacak. 

24-30 Nisan tarihleri arasında Erenler Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşecek satışlar öncesi belediye Vakıf Katılım Bankası ile özel bir protokol imzaladı. Konut sahibi olmak isteyenler 60 aya 0,65 ve 120 aya 0,90 özel vade seçenekleriyle konut sahibi olabilecek. 

Satış ihalesi ile ilgili açıklamalar yapan Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, “Kentsel dönüşüm alanımızın içerisinde yeni bir şehir doğuyor. 2. Etap 144 konutluk Nehir Konakları geleneklerimiz ile modern teknolojinin buluşmasına sahne oldu. Türkiye’nin örnek projeleri arasında yer alan Nehir Konakları projemizde satışlar 24 - 30 Nisan tarihleri arası açık teklif usulü ile Belediye binamızda gerçekleşecek. Farklı metrekarelerden oluşan her bütçeye hitap eden konutlarımız yüzde yüz akıllı ev teknolojisi ile donatılmıştır. Vatandaşlarımız Nehir Konaklarında modern bir alanda yaşamanın huzuruna varacaklar. Şehrin yeni vitrini olan Nehir Konakları projesinden konut alacaklara şimdiden hayırlı olsun” dedi.


Geri Dön