18 / 04 / 2024

Eritrai Otel'i Mustafa Kaya devraldı

Eritrai Otel'i Mustafa Kaya devraldı

Çeşme-Ildırı'daki 4 yıldızlı Eritrai Oteli'ni, Kaya Prestige ve Otel Karaca'nın sahibi olan Mustafa Kaya devraldı



Yaklaşık 13 yıldır farklı turizm grupları tarafından işletilen Çeşme-Ildırı'daki 4 yıldızlı Eritrai Oteli'ni, Kaya Prestige ve Otel Karaca'nın sahibi olan Mustafa Kaya devraldı. Otel, su sporlarına yönelik yeni bir konseptle önümüzdeki sezonda hizmete girecek.

Eritrai Oteli'nin mülkiyetinin kendilerine ait olduğunu ifade eden Mustafa Kaya, 140 odalı oteli 1996'dan bu yana değişik grupların işletmesine verdiklerini belirterek, Çeşme'de örnek olacak bir otelcilik hizmeti vermek için oteli 13 yıl sonra devraldıklarını söyledi.

Kaya, "Oteli kafamdaki tarza uygun olarak yeniden yapılandıracağım. Daha butik hale getireceğim. Çok fazla beklentim yok. Bir yıl sonunda da iyi şeyler yapacağıma inanıyorum. Kafamda su turizmi olgusu var. Orada birşeyleri ispatlamayı hedefliyorum. İyi birşeyler yapacağıma inanıyorum. Örnek bir otel olacağını düşünüyorum" dedi.

ADADA AĞIRLANACAK
Otele yaklaşık 1 milyon euroluk yatırım yapacağını ifade eden Kaya, ismini de ya Karaca ya da Kaya Prestige olarak değiştireceğini açıkladı. Kaya, şöyle konuştu: "Butikvari tesis olacak. Büfe, yarım pansiyon ya da tam pansiyon daha da zenginleştirilecek. Ara ikramlar olacak. 5 yıldır ecrimisilini ödediğim hemen karşıdaki adayı da faaliyete sokacağım. Misafirlere hizmeti adada vereceğiz. Başta Karşıyaka olmak üzere İzmir'deki spor kulüpleriyle temasa geçtim. Orada yelken sporlarını düşünüyorum. Belli yaş gruplarına yelken kursu vereceğiz. Bir tür yelken eğitim merkezi olacak. İşadamı hem otelde kalacak hem de yelken öğrenecek. Dalışla ilgili projelerim var. Orada güzel dalış noktaları var. Su ile iç içe bir konsept yaratmayı düşünüyorum. Denizi mutlaka kullanacağız. Çeşme'ye ciddi bir alternatif getireceğiz."
Yeni Asır/Sinan DOĞAN


Geri Dön