19 / 04 / 2024

Erken rezervasyonlar 17 Kasım'da başlayacak!

Erken rezervasyonlar 17 Kasım'da başlayacak!

Erken rezervasyonların 17 Kasım'da başlayacağını söyleyen Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, "Erken rezervasyon avantajını başlatıyoruz. Avantajlı fiyatlar, Mayıs 2015'e kadar indirim oranları düşerek devam edecek" dedi.





2014 yılı ekim ayı sonunda bir önceki yılın tamamına göre yüzde 34 büyüme kaydeden Jolly Tur, 2015 için yüzde 25 büyüme hedefliyor. 


27 yıldır turizm sektöründe faaliyet gösteren firmanın, ülke genelinde 20 olan AVM ofis sayısını da 35'e yükselttiğini ifade eden Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, cironun yüzde 65'inin erken rezervasyondan geldiğini, bu yıl cirodaki bu payın daha da artacağını söyledi. 


Kişiye özel seyahat JOLLY Tur Genel Müdürü Figen Erkan 2015'te kişiye özel seyahat bölümü kuracaklarım söyledi. Erkan, "Jolly Tur içinde ayrı bir marka olarak hizmet vereceğiz. 

Deyim yerindeyse kişiye özel terzilik yapacağız" dedi. 

Erken rezervasyon kapsamındaki bir yeniliğin de yurtdışı turlan kapsadığım belirten Erkan, "Misafirleri satın aldıklarından bir üst sınıf otele yükseltebileceğiz" diye konuştu. 

Bu yü bir yenilik daha yaparak tüm departmanlarında aynı anda erken rezervasyon kampanyası başlatacaklarına vurgu yapan Vardar, "Kampanyada yüzde 50 indirimli satışlar 17 Kasım'da başlayacak. Kampanyanın ilk döneminin bitiş tarihi 8 Aralık. Mayıs 2015'e kadar indirim oranları düşerek devam edecek" dedi. Türkiye'de seyahat eden kişilerin yüzde 15'inin Jolly Tur'u tercih ettiğini belirten Mete Vardar, tur operatörüyle seyahat edenlerin oranının ise yüzde 5'te sınırlı kaldığım kaydetti. 

Vardar, "70 milyon nüfuslu Almanya'da 90 milyon tur satılırken bu rakam ülkemizde çok düşük. Çünkü Türkiye'de tüketici tur operatörlerine güvenmiyor. Bunun nedeni sürekli batan, paraları toplayıp kaçan tur operatörleri" dedi. 


Her yaz sezonda en az 5 firmanın battığı ya da iflas ettiğini ve sektörün olumsuz etkilendiğini ifade eden Vardar, bunun önüne geçmek için denetim talep etti. Vardar, "Başta Turizm Bakanlığı olmak üzere TURSAB ve sektör yetkilileri gelsin bizi denetlesin. Hatta buna şirketimizden başlasm. 

Denetlemeyle herşey ortaya çıkar. Böylece iflaslar ve bundan kaynaklı tüketici mağduriyetleri ortadan kalkar" diye konuştu. 

Hürriyet


Geri Dön