29 / 03 / 2024

Eroğlu Gayrimenkul 4 projesiyle GYODER kampanyasına dahil oldu!

Eroğlu Gayrimenkul 4 projesiyle GYODER kampanyasına dahil oldu!

GYODER’in konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.



Eroğlu Gayrimenkul projeleriyle ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.


GYODER’in başarısız darbe girişiminden gayrimenkul sektörünün etkilenmemesi için başlattığı konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor. 


Kampanyaya ilişkin görüşlerini bildiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu: “Devletimizi ve milletimizi hedef alan hain darbe girişiminin çok şükür ki başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından bize düşen görev çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam etmektir. Eroğlu Gayrimenkul olarak, Büyük Türkiye’den aldığımız güçle ekonomimize katkı sağlama hedefimiz doğrultusunda GYODER’in hayata geçirdiği yüzde 0.70 faizle 120 ay vadeli konut satış kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projelerimizle dahil oluyoruz. Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden birisi olarak inşaat sektörüne destek vermeye ve ekonomimizin etkilenmemesi için her türlü çalışmanın içerisinde olmaya devam edeceğiz” dedi.


Eroğlu Gayrimenkul’un kampanyaya dahil olan 4 prestijli projesi


1-31 Ağustos tarihlerinde geçerli olacak yüzde 0.70 faizle 120 ay vadeli satış kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul’un 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği en son projesi Skyland İstanbul da dahil oluyor. Skyland İstanbul’da rezidans ve yüksek katlı ofis bloklarının yanı sıra, yaklaşık 90.000 m2 kiralanabilir alana ve 8 m tavan yüksekliğine sahip yatay ofisler bulunuyor. 40.000 m2’lik kiralanabilir alanda ise lüks restoran ve kafelerden oluşan meydanıyla birçok özel markaya ev sahipliği yapacak bir de konsept AVM yer alacak. Skyland İstanbul; Seyrantepe TT Arena Stadı’na komşu bir lokasyonda, metro istasyonunun hemen yanında ve TEM’e direkt bağlantılı konumda yer alıyor.


Eroğlu Gayrimenkul 4 projesiyle GYODER kampanyasına dahil oldu!



Eroğlu Gayrimenkul’un Bursa’nın Nilüfer ilçesinde 160 milyon TL’lik yatırım ile 42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ettiği Harmony Towers’da 1+1’den 4+1’e kadar pek çok dairenin yanı sıra bahçe keyfini yaşatan 6 katlı Teras Evler, 23 ve 28 katlı kuleler ve Alışveriş Caddesi bulunuyor.


Büyükçekmece Albatros mevkiindeki deniz ve göl manzaralı 7 blokluk Yenimoda Evleri projesinde, 77 tip daire yer alıyor. Büyüklükleri 67-418 m2 arasında değişen 145 konuttan oluşan Yenimoda Evleri’nde açık havuz, sosyal tesis, çocuk oyun alanları, engelliler ve çocuk arabalarına göre düzenlenmiş site yolları ve spor salonu yer alıyor.


Eroğlu Gayrimenkul’un İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Merter’de bulunan karma projesi PlatformMerter’de de Suits, Rezidans, Fashion Park, Ofis, Alışveriş Merkezi ve SPA&Wellness Center yer alıyor. Projenin aile rezidansında (1+1), (3+1), (3,5+1), (4+1) seçenekleriyle her zevke ve ihtiyaca hitap eden 81 adet rezidans ile 34 adet teras ev bulunuyor.


Eroğlu Gayrimenkul‘un 1-31 Ağustos tarihlerinde Yapı Kredi, İş Bankası ve Ziraat Bankası ödeme planı ile geçerli olacak yüzde 0.70 faizle 120 ay vadeli satış kampanyası ev sahibi olmak isteyenleri bekliyor.



Tel: 0212 652 3232

Web: eroglu.com/




Haber Milliyet Emlak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Emlak Konut öncülüğünde GYODER'in de katılımıyla başlatılan konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul, Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor. 


Kampanyaya ilişkin görüşlerini bildiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, "Devletimizi ve milletimizi hedef alan hain darbe girişiminin çok şükür ki başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından bize düşen görev çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam etmektir. 


Eroğlu Gayrimenkul olarak, Büyük Türkiye'den aldığımız güçle ekonomimize katkı sağlama hedefimiz doğrultusunda GYODER'in hayata geçirdiği yüzde 0.70 faizle 120 ay vadeli konut satış kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projelerimizle dahil oluyoruz. 


Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden birisi olarak inşaat sektörüne destek vermeye ve ekonomimizin etkilenmemesi için her türlü çalışmanın içerisinde olmaya devam edeceğiz" diye konuştu. 


120 ay vade... 

1-31 Ağustos tarihlerinde geçerli olacak yüzde 0.70 faizle 120 ay vadeli satış kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul'ün 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği en son projesi Skyland istanbul da dahil oluyor. Skyland İstanbul'da rezidans ve yüksek katlı ofis bloklarının yanısıra, yaklaşık 90 bin metrekare kiralanabilir alana ve 8 metre tavan yüksekliğine sahip yatay ofisler bulunuyor. 40 bin metrekarelik kiralanabilir alanda ise lüks restoran ve kafelerden oluşan meydaıııyla birçok özel markaya ev sahipliği yapacak bir de konsept AVM yer alacak. Eroğlu Gayrimenkul'ün Bursa'nın Nilüfer ilçesinde 160 milyon liralık yatırım ile 42 bin 663 metrekarelik bir arazi üzerinde inşa ettiği Harmony Towers'da 1+1'den 4+1'e kadar pek çok dairenin yanısıra bahçe keyfini yaşatan 6 katlı Teras Evler, 23 ve 28 katlı kuleler ve 'Alışveriş Caddesi' bulunuyor. Büyükçekmece Albatros mevkiindeki deniz ve göl manzaralı 7 blokluk Yenimoda Evleri projesinde, 77 tip daire yer alıyor. Eroğlu Gayrimenkul'un İstanbul'un en merkezi lokasyonlarından Merter'de bulunan karma projesi Platform Merter'de de Suits, Rezidans, Fashion Park, Ofis, Alışveriş Merkezi ve SPA & Wellness Center yer alıyor. 





Milliyet Emlak


Geri Dön